متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف باقلا سبب تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت قلب می شود.
به گزارش صد آنلاین ، دکتر امید توپچیان در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: در افراد مبتلا به کلسترول و فشارخون بالا مصرف باقلا می تواند در کاهش میزان چربی و فشارخون موثر باشد.
وی افزود: مصرف باقلا به کنترل وزن و پیشگیری از یبوست کمک می کند ، بنابراین افرادی که از یبوست رنج می برند از مصرف باقلا نباید غافل شوند.
توپچیان با بیان اینکه این سبزی پرخاصیت دارای آنتی اکسیدان فراوانی است، عنوان کرد: بیماران دیابتی با مصرف باقلا می توانند میزان قند خون بدن خود را تا حدی کنترل کنند.
وی به تاثیر مصرف باقلا در حفظ سلامت استخوان ها اشاره و اظهار کرد: مصرف باقلا به افرادی که از اضطراب و افسردگی رنج می برند، توصیه می شود.
وی خاطر نشان کرد: افراد مبتلا به فاویسم باید از مصرف باقلا خودداری کنند تا به کم خونی همولیتیک ( تخریب گلبول های قرمز ) دچار نشوند.