از مهمترین بیماری هایی که آب وسیله انتقال آن محسوب می شود می توان به وبا، تب روده، شیگلوز، تولارمی، توبرکولوزیس، لپتوسپیروز و آمیبیاز اشاره کرد.
در هنگام مسافرت از آب های بسته بندی شده استفاده شود.
یخ مصرفی را از محل های بهداشتی و مطمئن تهیه کنید.
از نوشیدن آب های مشکوک در جاده ها، پارک ها و باغ ها اجتناب کنید.
از آب رودخانه ها و جویبارها برای نوشیدن، پخت غذا و شست و شوی سبزی، میوه و ظروف و لباس استفاده نکنید.
آب را در ظروف تمیز نگهداری کنید و درپوش مناسب روی آن قرار دهید.
الف) ابتدا آب را در ظرفی برای مدتی ساکن بگذارید تا ناخالصی های آن ته نشین شود و یا از یک حوله تمیز آب را عبور دهید.
ب) آن را برای مدت ۳ دقیقه بجوشانید. (اگر در ارتفاعات هستید ۱۰ دقیقه بجوشانید).
ج) از قرص های ضدعفونی کننده یا فیلترهای تصفیه آب مطابق با راهنمای آنها می توانید استفاده کنید.
انتهای پیام/