آخرین اخبار
۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶
سبزی پخته را به هیچ عنوان در فریزر نگهداری نکنید!

از قرار دادن این سبزی در فریزر فرار کنید / از مرگ دور شوید

از قرار دادن این سبزی در فریزر فرار کنید / از مرگ دور شوید
بازدید:۶۱۹۳
صد آنلاین | نگهداری سبزی‌ها به صورت پخته در فریزر نیز باعث ترکیب نیترات با اسیدهای آمینه میشود که ماده‌ای به نام نیتروزامین تولید میکند، این ماده سرطان‌زاست و فرآیند تولید آن در یخچال و فریزر رخ میدهد.
کد خبر : ۷۹۳۶۰

نگهداری سبزی‌ها به صورت پخته در فریزر نیز باعث ترکیب نیترات با اسیدهای آمینه میشود که ماده‌ای به نام نیتروزامین تولید میکند، این ماده سرطان‌زاست و فرآیند تولید آن در یخچال و فریزر رخ میدهد.

 


 

 

کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد توصیه کرد: از قرار دادن سبزی سرخ شده داخل فریزر خودداری کنید.

 

از قرار دادن این سبزی در فریزر فرار کنید / از مرگ دور شوید

 

به گزارش صد آنلاین ، رضا مورکیان در گفت‌وگو با ایسنا با توصیه بر خودداری از قرار دادن سبزی سرخ شده داخل فریزر، اظهار کرد: چنانچه سبزی سرخ شود، مواد مضر روغن در سبزی ذخیره می‌شود.

 


بیشتر بدانید / سبزی های مفید برای قند خون

 

 
 

وی گفت: برای فریز کردن سبزی باید سعی شود بعد از خرد کردن سبزی، حرارت مختصری به آن داده شود. از آنجا که سبزی با حرارت دیدن آب می‌اندازد و بخار روی آن می پیچد، نیازی به سرخ کردن با روغن ندارد پس از آن که آب سبزی تبخیر شد، باید اجازه داد تا سبزی سرد شده و در لایه های نازک بسته بندی و داخل فریزر قرار گیرد.

 

 

مورکیان تصریح کرد: سبزی را می توان 2 تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد و اگر بیش از این مدت داخل فریزر بماند ارزش تغذیه آن کم نمی‌شود بلکه مواد معطر آن کم می‌شود.

 

 

وی اضافه کرد: اگر بسته بندی مواد غذایی منجمد شده را از داخل فریزر بیرون آورده و از حالت انجماد درآید و پس از مصرف، مقداری از آن مجددا داخل فریزر قرار گیرد، املاح و ویتامین‌ها و مواد معطر آن خارج می‌شود بنابراین این ماده غذایی ارزش تغذیه‌ای ندارد. در این حالت در مورد سبزی فقط از فیبر آن می توان استفاده کرد.

 

 

این کارشناس در پایان گفت: اگر سبزی در بسته‌های صاف و مقطع بسته بندی و داخل فریزر قرار داده شود و زمان استفاده، بسته بیش از اندازه مصرف باشد می‌توان بسته را شکست و مابقی را داخل فریزر قرار داد، در این صورت به شرط این که بسته‌بندی آلوده نشده باشد، مشکلی در ارزش تغذیه‌ای سبزی ایجاد نمی‌شود.

 

 

انتهای پیام/2111

مهدی حسینی مغویان
نویسنده:
مهدی حسینی مغویان
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها