۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۴:۱۷
بازدید:۲۵۳۰
عسل یک ماده غذایی پرطرفدار است و بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، عسل همچنین دارای خواص دارویی و درمانی فراوانی است و برای سلامت بدن بسیار مفید می باشد.
کد خبر : ۷۸۷۴۹

 عسل مایعی شیرین است، که توسط زنبورها از شهد گل‌ها ساخته می‌شود. عسل از لحاظ رنگ و شفافیت طبقه‌بندی می‌شود، مانند عسل کهربایی طلایی رنگ که اغلب مقداری قیمت بیشتری از انواع تیره رنگ خود دارد. عطر و طعم خاص عسل، با توجه به نوع گل‌هایی که از آن شهد به دست آمده است، متفاوت است.

 

 

 


هر دو نوع عسل خام و پاستوریزه در دسترس همگان است. عسل خام به طور مستقیم از کندو جدا شده و بسته بندی می‌شود و البته به همان میزان حاوی مقدار کمی مخمر، موم و گرده خواهد بود. این باور وجود دارد که مصرف عسل خام به درمان آلرژی کمک می‌کند. عسل پاستوریزه شده گرما داده شده است و ناخالصی‌های آن گرفته شده است.

 

 

عسل حاوی مقدار زیادی موادی مانند مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد قند می‌باشد که شیرینی آن را فراهم می‌کند. عسل همچنین از ویژگی‌های ضد عفونی و ضد باکتریائی برخوردار است. علم پزشکی مدرن در صدد است تا از عسل در بهبود زخم‌های مزمن و مبارزه با عفونت استفاده کند.

حقایقی درباره عسل!

عسل از پنج هزار سال پیش برای امور گوناگون استفاده می‌شده است. عسل می‌تواند جایگزین قند در وعده‌های غذایی باشد که یک انتخاب بهتر است. عسل را به کودکان زیر یک سال ندهید.

ویژگی‌های عسل:

یک قاشق سوپ خوری عسل شامل ۶۴ کالری، ۱۷/۳ گرم قند و عاری از فیبر، چربی و پروتئین است.

استفاده از عسل فرآوری شده و بدون قند می‌تواند باعث فواید طولانی مدت باشد. عسل به اثرات تسکین دهنده مواد آنتی اکسیدان و ضد میکروب شناخته شده است. همچنین عسل حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفات، سدیم، کلر، پتاسیم و منیزیوم است.

انتهای پیام/21111

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها