۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۷
بازدید:۴۰۶۰
استاد طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران چگونگی کاهش فشار خون در منزل توسط برخی مواد غذایی را تشریح کرد.
کد خبر : ۷۸۵۰۸

 آزاده زارعی، استاد طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که«برای کاهش فشار خون در منزل چه کاری انجام دهیم؟»،اظهار داشت: مواد ترش می‌توانند فشار خون را کاهش دهند؛ مثلا خوردن آبغوره یا مصرف سرکه، مقداری می‌تواند فشار خون را پایین بیاورد.

 

 


 

وی ادامه داد: اما اگر فردی دچار فشار خون است باید درمان را اساسی تر انجام دهد.این متخصص طب ایرانی خاطرنشان کرد: از برخی گیاهان داروهای تهیه شده مثلا به شکل کپسول در آمده یا عرق برخی گیاهنا روی فشار خون و قلب موثر هستند.زارعی یادآور شد: مثلا زعفران فشار خون را تنظیم می‌کند و اگر فردی فشار خونش بالا باشد فشارش را پایین می‌آورد.

انتهای پیام/0000

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها