جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
مارچوبه منبع خوبی از پتاسیم است و یک سهم آن حدود 5 درصد از مصرف مرجع روزانه (RI) شما را تامین می کند.علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان می دهد که یک ترکیب طبیعی در مارچوبه به عنوان یک مهارکننده ACE عمل می کند و به گشاد شدن عروق خونی و کاهش فشار خون کمک می کند.
این کار را با جلوگیری از تولید آنژیوتانسین II توسط آنزیمی در بدن انجام می دهد، ماده ای که رگ های خونی را باریک می کند و فشار خون شما را افزایش می دهد. اگرچه این یک یافته امیدوارکننده است، اما اثرات مشابه تا به امروز در انسان تکرار نشده است.