آخرین اخبار
۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۰
بازدید:۱۸۶
صد آنلاین | جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تازه ترین اظهارات خود گفت: مردم بیشتری نگران چیزی هستند که من مطمئناً می‌توانم آن را قتل‌عام بنامم.
کد خبر : ۷۶۷۳۴

به گزارش صد آنلاین ،  جوزپ بورل در گفتگو با شبکه آمریکایی پی‌بی‌اس از تغییر نگاه افکار عمومی نسبت به جنگ غزه و کاهش حمایت جهانی از رژیم صهیونیستی سخن گفت و افزود: مردم بیشتری نگران چیزی هستند که من مطمئناً می‌توانم آن را قتل عام بنامم. حدود ۳۰ هزار غیر نظامی کشته شده‌اند و این رقم بسیار بالایی است.

 

 

 




مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: ما در اتحادیه اروپا اولویت‌هایی را (درباره قضیه فلسطین) تعریف کرده‌ایم. یکی از اولویت‌ها این است که به دنبال راه‌حل دو دولتی باشیم و به فلسطینی‌ها این حق را بدهیم که سرزمین و دولت خودشان را داشته باشند. مطمئناً ما ترجیح می‌دهیم (در اسرائیل) رهبری روی‌کار باشد که با این رویکرد سازگار باشد.

وی در پاسخ به این سوال که «به نظر می‌رسد شما فکر نمی‌کنید بنیامین نتانیاهو با این رویکرد سازگار است»، اظهار داشت: نتانیاهو می‌گوید که او قاطع‌ترین مخالف این راه‌حل است.

اسرائیل با کنترل مرز‌ها مانع ورود کمک‌های امدادی می‌شود

بورل در ادامه این مصاحبه، به بحران انسانی در غزه پرداخت و تاکید کرد که رژیم صهیونیستی از گرسنگی به عنوان سلاح در جنگ استفاده می‌کند.

وی ادامه داد: صد‌ها هزار نفر به معنای واقعی کلمه از گرسنگی می‌میرند، از جمله بسیاری از کودکانی که بر اثر سوء تغذیه جان خود را از دست داده اند.

بورل با طرح این پرسش که چرا در غزه گرسنگی وجود دارد؟، توضیح داد:، زیرا کمک‌های امدادی کافی وارد غزه نمی‌شود و اسرائیل با کنترل مرز‌ها مانع آن شده است؛ بنابراین این نتیجه‌گیری (که اسرائیل از گرسنگی به عنوان سلاح در جنگ استفاده می‌کند) منطقی است، این طور نیست؟ شما از آمدن حمایت‌های بشردوستانه جلوگیری می‌کنید و مردم از گرسنگی می‌میرند، آیا این علت و معلول منطقی نیست؟

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادعای رژیم صهیونیستی درباره مقصر خواندن آژانس‌های سازمان ملل متحد برای انتقال کمک‌های امدادی به غزه را رد کرد و گفت: شواهد زیادی وجود دارد که کنترل‌های مرزی مانع از ورود حمایت‌ها می‌شود. به نظرم اسرائیل نمی‌تواند بگوید که هر کاری برای حمایت از ورود کمک‌ها به غزه انجام می‌دهد.

شرایط انسانی نوار غزه در سایه تداوم جنگ رژیم صهیونیستی با همدستی برخی کشور‌های غربی از جمله آمریکا و انگلیس با این رژیم به شدت بحرانی است و تل آویو اجازه ورود کمک‌ها به این منطقه را نمی‌دهد.

برخی کشور‌های عربی و غربی در طول ۲ هفته اخیر مقادیر اندکی کمک را از طریق هوایی برای مردم نوار غزه به ویژه در شمال این منطقه ریخته‌اند که جوابگوی نیاز گسترده مردم نیست.

این درحالی است که فلسطینی‌ها و حامیان آنها ارسال این کمک‌های هوایی را اهانت به مردم فلسطین دانسته و بر لزوم فشار بر رژیم صهیونیستی برای بازگشایی گذرگاه‌های زمینی نوار غزه تاکید می‌کنند.

تاکنون تلاش‌های شورای امنیت سازمان ملل برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه که از هفتم اکتبر سال گذشته (۱۵ مهر) آغاز شده است، به علت حمایت همه جانبه آمریکا و استفاده این کشور از امتیاز وتو، ناکام مانده است.

رژیم صهیونیستی با حمایت تمام قد غرب و برای تلافی حملات غافلگیرکننده نیرو‌های مقاومت، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته است. این رژیم تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۱ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۲ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.
4561/ب

 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها