به زودی ایام ماه مبارک رمضان آغاز می شود و روزه داران با تغییراتی در رژیم غذایی خود مواجه می شوند. برای آن که روزه داری نهایت فایده را به جسم و روح برساند٬ باید نکاتی را رعایت کرد که بخشی از این موارد شامل رژیم غذایی در این ماه مبارک است.
در همین راستا سعید هادی، متخصص تغذیه بالینی با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره افطار روزه داران گفت: برای شروع باید افطار را ابتدا با یک نوشیدنی گرم آغاز کنیم و حتی المقدور یک خرما میل شود.
او گفت: بهتر است زمان سحری و افطار از غذاهای چرب استفاده نکنیم. غذای چرب روی معده و سر دل میماند و باعث سوزش معده میشود.
هادی گفت: در موقع افطار از غذای سنگین بپرهیزید. تا میتوانید از غلات در غذاها استفاده کنید؛ مثل سوپها و آشها و غذای اصلی به وعده سحر موکول شود.
این متخصص افزود: روزه داران باید در ماه مبارک رمضان بیشتر از مواد پروتئینی استفاده کنند.
وی همچنین توصیه کرد: از میوه هایی که مانع از تشنگی فرد در ماه مبارک رمضان میشوند خربزه و هندوانه هستند که از فرد در مقابل تشنگی محافظت میکنند.
او گفت: از زمان افطار تا سحر باید سه وعده غذایی خورد. باید از خوردن غذاهای چرب خودداری کرد و تا زمان سحر حتما سه وعده غذایی میل کنید.