شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳
به گزارش مجله سلامت صد آنلاین، کم خوردن میوه و سبزیجات نقش مهمی در میزان مرگ و میر در جهان دارد. تعداد زیادی از مرگ و میرها به علت کم خوردن میوه و سبزیجات است. میوه و سبزیجات غنی از ویتامین ها، فیبر، پتاسیم، منیزیم و آنتی اکسیدان هستند.
رژیم غذایی شامل میوه و سبزیجات، فشار، قند و چربی خون، مقاومت به انسولین و احتمال بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان را کاهش می دهد و باعث سلامتی دستگاه گوارش می شود.
به همین علت، زیاد خوردن میوه و سبزیجات از ابتلاء به بیماری های قلبی-عروقی و سرطان و مرگ و میر ناشی از آنها پیشگیری می کند. پیشنهاد شده که سبزیجات و میوه هر یک روزانه به مقدار حداقل 2 فنجان مصرف شوند.
21458/خ