به گزارش مجله سلامت صد آنلاین ، اگر به دلیل سرفههای بیش از حد در اثر سرماخوردگی و یا هر بیماری دیگری، صدایتان گرفته، دمنوش دانههای به را مصرف کنید. برای این منظور میتوانید خود میوه به را بخارپز کنید. ابتدا آن را پوست بگیرید و خرد کنید. به اندازه دو لیوان آب روی به بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از یک ساعت به پخته میشود.
در این روش دانههای به هم پخته میشوند. برای رفع عفونت ریه و درمان سرماخوردگی میتوانید دانههای پخته شده به را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا لعابی شود. با خوردن میوه و دانه بیماری شما سریعتر درمان میشود. جالب است بدانید مصرف به بخارپز میتواند اسید اوریک و کلسترول خون را نیز کاهش دهد.
ریختن دانههای به در آب جوش باعث آزاد شدن موسیلاژ (ماده لعابی) میشود. وقتی قبل از خواب یک فنجان دمنوش به دانه را مصرف کنید، التهاب ریه و تارهای صوتی سریعتر درمان میشود.
مصرف بهِ بخارپز میتواند برای تقویت سیستم تنفسی و عفونت ریه مفید باشد. پس با آموزش طریقه مصرف به دانه برای سرماخوردگی میتوانید سیستم ایمنی بدن را هم تقویت کنید.
21458/غ