شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳
اغلب شکلاتهای تجاری در بازار سرشار از قند و چربی اشباع شده هستند که باعث افزایش وزن شده و عامل خطر برای ابتلا به بیماری قلبی عروقی هستند
به نقل از ام اس ان، شکلات تجاری حاوی کافئین است که باعث عصبی شدن، افزایش ادرار، بی خوابی و ضربان قلب سریع میشود.
همچنین کاکائو میتواند باعث واکنش های آلرژیک پوستی، یبوست و سردردهای میگرنی شود. البته شکلات خام یا شکلات تلخ با حداقل مواد فرآوری شده، سالم ترین شکل شکلات است که توصیه به خوردن آن {به اندازه} شده است.
خوردن محصولات مرتبط با داشتن ۷۰ درصد یا بیشتر شکلات، اشکالی ندارد، حتی مصرف منظم حدود ۳۰ گرم از این نوع شکلات میتواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد.
با این حال، باید از خوردن شکلاتهایی که کمتر از ۷۰ درصد کاکائو دارند، اجتناب کرد زیرا معمولاً قند و چربیهای اشباعشده بالایی دارند.
21458/غ