۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۶
بازدید:۵۲۴
صد آنلاین | رییس پلیس فتا تهران بزرگ با هشدار چند باره به شهروندان مبنی بر کلیک نکردن بر روی لینک‌هایی که از سرشماره‌های ناشناس پیامک می‌شود، گفت: کلاهبرداران با تحریک احساسات مردم از طریق این لینک‌ها به اطلاعات حساب‌های شخصی دسترسی پیدا می‌کنند.
کد خبر : ۶۹۷۲۰

 

به گزارش صد آنلاین ، سرهنگ داود معظمی گودرزی روز پنجشنبه در این خصوص توضیح داد: ضرورت توجه به منبع ارسال کننده پیام و کلیک نکردن بر روی لینک‌های موجود در متن پیام‌های دریافتی از افراد ناشناس، از مهمترین نکاتی است که شهروندان باید به آن توجه کنند.

 

 

 

 


به گزارش پلیس فتا پایتخت، وی ادامه داد: همچنین درخواست ارسال اطلاعات فردی در متن پیام و یا واریز مبلغی هر چند جزیی پس از کلیک بر روی لینک‌های موجود در پیام‌های دریافتی از منابع ناشناس و ارسال شده به صورت غیر منتظره از دیگر مواردی است که شهروندان باید به شدت به آن حساس باشند.

سرهنگ گودرزی با توضیح چرخه مورد استفاده مجرمان سایبری برای آلوده کردن گوشی تلفن همراه شهروندان به بدافزار و سپس برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها، گفت: هیچ سازمان رسمی و حاکمیتی، از سرشماره شخصی برای مردم پیامی ارسال نمی‌کند.

وی درمورد مهمترین اقداماتی که شهروندان باید پس از آلوده شدن گوشی به بدافزارها، انجام دهند، اضافه کرد: نخستین گام این است که اینترنت گوشی تلفن همراه را قطع کنید تا کلاهبردار یا هکر نتواند به اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا کند.

سرهنگ گودرزی افزود: حذف بدافزار از گوشی تلفن همراه و چک کردن نرم افزار‌های گوشی دومین گام است که البته گاهی این بدافزار‌ها به اصطلاح هیدن (مخفی) هستند که باید از قسمت تنظیمات گوشی آن را پیدا و حذف کنید.

رییس پلیس فتا تهران بزرگ یادآور شد: اطلاع رسانی سریع به مخاطبان خود و یا افرادی که از سمت شما پیام نصب بدافزار را با عناوین مختلف دریافت کرده اند مرحله دیگری است که پیس از آلوده شدن گوشی به بدافزار باید انجام داد.

 

همچنین رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۱۹ تُن غذای حیوانات قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالا‌های کشف شده را بیش از ۵۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند.

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری در این خصوص توضیح داد: در پی اقدامات اطلاعاتی ماموران موفق به کشف مقادیری غذای حیوانات غیرمجاز از ساختمانی در جنوب تهران شدند.

وی ادامه داد: در بازرسی از محل مشخص شد که این محموله ۱۹ تُنی دپو شده فاقد هرگونه اسناد و مدارگ گمرکی است.

به گفته سرهنگ افشاری، در این راستا پرونده قضایی مربوطه تشکیل و به همراه متهم به مرجع قضایی ارجاع شد.

وی یادآور شد: داروها، لوازم آرایشی بهداشتی و مواد خوراکی قاچاق فاقد استاندارد لازم بوده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می‌اندازد از این رو از شهروندان درخواست می‌کنیم درصورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.

4561/ب
 
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها