آخرین اخبار
۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
خواص بی نظیر بادام خیس شده
بازدید:۶۴۲
صدآنلاین | برخی به مصرف بادام به صورت‌های خام یا بوداده عادت دارند اما برخی دیگر، حالت خیس کرده آن را تناول می‌کنند. فواید بادام در این روش تضمین‌کننده سلامت دستگاه گوارش و کمک به مقابله با سرطان است.
کد خبر : ۶۷۱

 

به گزارش صد آنلاین ، همچنین مصرف مداوم این ماده مغذی به صورت خیسانده شده به افزایش سوخت و ساز بدن (متابولیسم) کمک فراوانی می‌کند. با مصرف بادام خیسانده شده، در ابتدای صبح به کاهش سطح کلسترول بد و نیز کاهش وزن خود کمک کنید.

 

از دیگر خاصیت بادام، وجود فولات در آن است که در طول روند بارداری به کارکرد بهتر جفت منجر می‌شود. وجود ترکیبات گیاهی، پتاسیم و منیزیم خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را به طرز چشمگیری کاهش می‌دهد.

 

 

 

 

 

 

 

از دیگر خواص بادام خیسانده شده، وجود پلی فنول‌ها و نیز آنتی اکسیدان‌ها در آن است که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد همچنین مصرف بادام خیس شده، در تنظیم سطح قند خون در مبتلایان به دیابت نوع 2 تاثیر مثبتی دارد.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها