به گزارش صد آنلاین ، تحقیقات اخیر اثبات کرده اند که قارچ صدفی صرفا در واقع بیش از یک غذای عادی است. بلکه این قارچ یک داروی شناخته شده ی خوبی است، به علت ظرفیت های درمانی که در قیاس با دیگر قارچ های دارویی دارد.
قارچ ها منبع بسیار خوبی از ویتامین د محسوب می شوند. همچنین این قارچ ها حاوی ژرمانیوم، یک ماده معدنی موثر، سلنیوم، یک ماده معدنی آنتی اکسیدان و همچنین ماده معدنی دیگری مانند مس؛ نیاسین، پتاسیم و فسفر هستند. این نوع از قارچ ها سرشار از ویتامین ث، پروتئین، کلسیم و آهن می باشند. علاوه بر آن، قارچ ها حاوی کیتین و بتا گلوکان های محلول هستند که به شدت برای بدن ما مفید می باشند.
مقدار ناکافی انسولین در بدن منجر به دیابت می شود. کلسیم برای ترشح انسولین مورد نیاز است. ویتامین د به کاهش التهاب و افزایش حساسیت انسولین کمک می کند. مطالعات نشان می دهند که ویتامین د به جلوگیری از وقوع هر دو نوع دیابت یک و دو کمک می کند.
ویتامین د به تکثیر سلول های سالم کمک کرده ور از بدن در مقابل بیماری های ایمنی خودکار مانند آنفولانزا و سرماخوردگی عمومی، محافظت می کند. این قارچ همچنین از پاسخ های التهابی زیاد و یا طولانی مدت جلوگیری می کند. التهاب به علت اختلالات خود ایمنی و بیماری های مزمن مانند آرتروز، ام اس، سندرم روده تحریک پذیر، فشار خون بالا و مشکلات گوارشی اتفاق می افتد.
در کنار ایجاد تعادل در میزان تری گلیسیرید و کلسترول، ویتامین ب3 به کاهش تصلب شرائین کمک می کند که در این شرایط شریان ها سفت و سخت می شوند که ممکن است به بیماری های قلبی منجر شود. این ویتامین همچنین به کاهش ترشح هیستامین و التهاب در کنار بهبود بخشیدن به گردش مواد، کمک می کند. ویتامین ب3 احتمال وقوع مجدد بیماری قلبی یا ایست قلبی را در افرادی که قبلا تجربه داشته اند، کاهش می دهد. ضمنا ویتامین ب3 به درمان پلاگرا که در اثر کمبود نیاسین رخ می دهد کمک می کند.
ویتامین ب3 که در شکل نیاسینامید است، به پاک سازی آکنه می کند زمانی که به صورت موضعی بر روی پوست استفاده شود. نیاسین به کاهش داغی، التهاب پوست، قرمزی و سوزش آن کمک می کند. این ویتامین همچنین به درمان گرانولوما آنولار و بولوس پمفیگویید که یک بیماری پوستی است و منجر به تاول زدن و درد و عفونت پوست می شود؛ کمک می کند.
مطالعات نشان می دهند که مس تاثیری بر روی عروق مغزی همانند تاثیر گالاکتوز و دوپامین دارد که به تثبیت انرژی، خلق و خو، تمرکز و دیدگاه کمک می کند. کمبود مس منجر به ضعف، فعالیت سوخت و سازی کم، تنش اخلاقی و و مشکل در تمرکز می شود. مس همچنین به کاربرد آنتی اکسیدان هایی مانند سوپراکساید دیسموتاز، ویتامین ث، تیروسیناز و آسکوربات اکسیداز کمک می کند. این موضوع به جلوگیری از آسیب ناشی از رادیکال های آزاد در مغز و همچنین کاهش روند پیری، بیماری های عصبی و سرطان کمک می نماید.
مقدار ناکافی اکسیژن در خون، تولید کم گلبول های قرمز خون و از دست دادن خون همگی باعث کم خونی می شوند. ویتامین ب2 به جلوگیری از کم خونی کمک می کند. ویتامین ب2 برای تولید گلبول های قرمز خون و سنتز هورمون های استروئیدی؛ حیاتی است. این عمل به انتقال اکسیژن در بدن و همچنین جابجایی آهن کمک می کند. افراد دارای کمبود ویتامین ب2 ریسک بالایی در ارتباط با ابتلا به کم خونی دایی شکل دارند. تحقیقات نشان می دهند که ویتامین ب2 به کاهش سطح هوموکیستئین در خون کمک می کند.
ویتامین ب کربوهیدرات را به گلوکز تبدیل می کند که از آن به عنوان سوخت جهت تولید انرژی استفاده می شود. ویتامین بدن را سنتز نموده و پروتئین ها و چربی ها را می شکند. ویتامین ب5 به بازسازی ماهیچه ها، بافت ها و اندام ها کمک می کند. ویتامین ب5 به تثبیت سطح ایده آل سوخت و ساز بدن کمک می کند.
ویتامین د، فسفر و کلسیم به شکل گیری و تثبیت سلامت دندان با کمک به غلظت مواد معدنی استخوان فک و حفظ مینای دندان، کمک می کنند. کودکان به غذاهای سرشار از کلسیم و فسفر برای رشد دندان های بزرگسالان و شکل گیری استحکام ساختار دندان ها نیاز دارند. ویتامین د به فسفر برای متعادل کردن کلسیم و بهبود جذب آن در حین شکل دادن به دندان، نیاز دارد. ویتامین و التهاب لثه را کاهش می دهد چیزی که به بیماری های لثه و دندان مرتبط است.
عملکردهای ناقل های عصبی به مقدار کافی آهن برای تثبیت خلق و خوی خوب مربوط اند. این ناقل ها به تعادل هورمونی مانند دوپامین، سروتونین و سایر نیز مرتبط می باشند. بنابراین کمبود آهن منجر به بدخوابی، خلق و خوی منفی، عدم وجود انگیزه و سطح بسیار کم انرژی می شود.
ویتامین ب1 به کاهش احتمال اختلال مغزی به نام سندرم ورنیک - کورساکوف کمک می کند که شامل آسیب عصبی، حرکت ماهیچه و مشکل در راه رفتن و بی حالی می شود. این حالت به علت کمبود تیامین و رژیم غذایی ضعیفی که مصرف کنندگان الکل دارند، اتفاق می افتد. مصرف بالای تیامین می تواند علائم الکل را کاهش دهد.
تحقیقات نشان داده اند که قارچ صدفی بر علیه باکتری های اشرشیای کلای و استافیلوکوکوس که در مقابل دارو مقاوم شده اند؛ موثر است. همچنین مطالعات حاکی از آن است که این قارچ ها بر ضد رشد بیش از حد عفونت های کاندیدا، استرپتوکوکوس یا انترکوکوس موثر م می باشند.
منبع: نمناک
4561/ل