به گزارش صد آنلاین ، کالری و جربی بالا میتواند منجر به افزایش سریع وزن و چاقی شود. اما اگر شما فردی هستید که بافت غنی و طعم لذیذ کره را دوست دارید، در این مطلب به جایگزینهای ساده کره اشاره کردهایم که بدون افزودن کالری، همان تجربه کره را به شما میدهد و از چاقی و بروز عوارض قلبی و عروقی پیشگیری میکند.
حدود ۱۰۰ گرم کره بسته بندی شده با چربی شیر، پروتئین و نمک، ممکن است حاوی حدود ۷۱۷ کالری باشد ، ۱ قاشق چایخوری کره نیز حدود ۳۴ کالری دارد.
خامه تازه میتواند جایگزینی سالم و کمچرب برای کره باشد، از این ماده جایگزین میتوان برای افزودن بافت و هر نوع غذا، سوپها و دسرها استفاده کرد. خامه تازه همچنین میتواند در صورت مخلوط شدن با ادویهها و چاشنیها به صورت اسپری روی غذاها پاشیده شود.
کره بادام یک جایگزین مغذی برای کره معمولی است. این کره که از ترکیب بادام تهیه میشود، سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب امگا ۳، سرشار از چربیهای تک غیراشباع و پروتئین است. این کره دارای طعم و بافت غنی و طعم کمی شیرین است که میتوان حتی آن را به سوپها و اسموتی ها نیز اضافه کرد.
این کره از آووکادوی پوره شده تهیه میشود و منبع خوبی از چربیهای سالم، ویتامینها و مواد معدنی است. کره آووکادو بافت خامهای دارد و میتوان از آن در پخت غذا نیز استفاده کرد.
هوموس که از نخود، تاهینی(ارده) و روغن زیتون تهیه میشود، یک غذای خوش طعم و خامهای اصالتا متعلق به کشور لبنان است. میتوان آن را در ساندویچها و در کنار سبزیجات به جای سس استفاده کرد.
ماست یونانی یک گزینه همه کاره است که میتواند به عنوان جایگزین در پخت و پز یا به عنوان مواد روی نان استفاده شود. این ماست در عین حال که پروتئین و پروبیوتیکها را تامین میکند، حالت خامهای و طعمی دلپذیربه غذا میبخشد.
کره تخمه آفتابگردان یک جایگزین کره با طعم ملایم و کمی شیرین است. این کره منبع خوبی از چربیهای سالم، پروتئین و ویتامین E است.
روغن زیتون سرشار از چربیهای تک غیراشباع و آنتی اکسیدانها، گزینهای مناسب برای سلامت قلب است. روغن زیتون طعم مشخصی به غذاها میافزاید و برای تفت دادن، برشته کردن و استفاده روی نان مناسب است.
روغن نارگیل که به دلیل طعم غنی و طعم منحصر به فرد خود شناخته شده است، این روغن یک جایگزین گیاهی سالم برای کره است. روغن نارگیل سرشار از چربیهای اشباع شده و برای پخت و پز، پخت مناسب است و طعم نارگیل را به غذاها اضافه میکند.