به گزارش صد آنلاین ، سیب میوه سرشار از فیبرهاست که عملکرد سیستم گوارش را تسهیل میکند و حاوی ترکیبی بهنام پکتین است که تا 20 برابر حجم خود را آب جذب میکند. سیب بهدلیل داشتن آنتیاکسیدانها مانع از تکثیر سلولهای سرطانی میشود که این ترکیبات بیشتر در پوست سیب وجود دارند و بهتر اینکه سیب پس از شستشوی کامل همراه پوست میل شود.
از دیگر خواص سیب میتوان به جلوگیری از تجمع چربیها در عروق خونی، کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2، بهبود خواب، مقابله با بیماریهای استحالهای نورونها و موثر در سلامت دهان و دندان اشاره کرد. اما علاوه بر خواص متعددی که سیب برای سلامت بدن دارد، گنجاندن سیب پیش از هر وعده غذایی روزانه برای تناسب اندام موثر است و به کاهش چربیها کمک میکند.
بهگزارش بهداشت نیوز، ترکیبات موجود در سیب تحتتاثیر آب، دچار افزایش حجم در روده میشوند. این فرایند سیری طولانی ایجاد میکند و باعث احساس گرسنگی کمتر خواهد شد. اگر سیب پیش از صرف غذا میل شود، بهطور طبیعی و بدون نیاز به محدودیت، تمایل به غذا خوردن را کاهش میدهد. بهنظر میرسد رعایت این توصیه در قالب تغذیه متعادل و تحرک کافی میتواند پس از 4 هفته منجر به کاهش وزن تا 8 کیلوگرم شود.
گرچه خوردن سیب (به شکل خام، پخته، اسموتی و کمپوت بدون شکر) پیش از هر وعده غذا یکی از توصیههای موثر در کاهش وزن محسوب میشود اما مسلما کافی نیست. این توصیه زمانی به حفظ تناسب اندام کمک میکند که فرد به تغذیه صحیح توجه داشته باشد و کالری بیشتر از حد نیاز به بدن نرسد. بهطور کلی، زنان روزانه بین 1800 تا 2000 کیلوکالری نیاز دارند که در مورد مردان 2100 تا 2700 خواهد بود.
در کل، ورزش منظم نیز در برنامه روزانه فرد اهمیت دارد. بنابر توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداقل 150 تا 300 دقیقه تمرین ورزشی با شدت متوسط یا 75 تا 150 دقیقه با شدت بالا در هفته، راهکار حفظ سلامت و تناسب اندام است.
21458/ع