۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۷
بازدید:۳۹۸
صد آنلاین | وقتی پوست نارنگی رو می‌گیرید‌ی لایه سفید زیرش هست که اکثر مردم اونم جدا میکنن
کد خبر : ۴۹۹۲۸



به گزارش صد آنلاین ،  وقتی پوست نارنگی رو می‌گیرید‌ی لایه سفید زیرش هست که اکثر مردم اونم جدا میکنن


 

خواص سفیدی های چسبیده به پرتقال و نارنگی چیست؟


لایه سفید نارنگی پرتقال و پره‌های سفید بر اساس باور‌های غغلط مردم دور ریخته میشود

حال اینکه هیچ مواد غذایی طبیعی بدون ویتامین نیست و این از جمله آنهاست

همین سفیدی سرشار از ویتامین هستوقتی پوست نارنگی رو میگیرید‌ی لایه سفید زیرش هست

که اکثر مردم اونم جدا میکنن – بهتره اینکارو نکنید، چون همون سفیدی سرشار از ویتامینه.

به هضم غذا کمک میکنه و تقویت کننده معده ست.

نویسنده:
آمنه سنجاقی
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها