شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳
به گزار ش صد آنلاین ، مصرف گشنیز میتواند تا حد زیادی به کاهش فشار خون کمک کند.
گشنیز گیاهی از خانوادهٔ چتریان با نام علمی «Coriandrum sativum» است. این گیاه، بومی جنوب اروپا، غرب آسیا و شمال آفریقا است و ارتفاع آن تا نیم متر هم میرسد. تمامی بخشهای این گیاه، خوراکی هستند و عمدتاً برگها و بذر این گیاه، بهعنوان سبزی و ادویه مورد استفاده هستند.
گشنیز میتواند اثر یونهای کلسیم و استیل کولین را بهبود دهد و باعث کاهش فشار خون شود. این یونها انتقالدهنده عصبی در دستگاههای سیستم عصبی مرکزی و دستگاههای جانبی هستند. به همین دلیل احتمال بیماریهای قلبی- عروقی در فرد کاهش یافته و فرد از بیماریهایی مانند حملات قلبی و سکته مغزی در، اما میماند.