شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳
انجمن تغذیه آلمان معتقد است که صدفها یک غذای عالی هستند؛ زیرا سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئینهای با ارزش غذایی بالا است.
این انجمن آلمانی تاکید کرده است که صدف سلامت قلب را حفظ و به کاهش وزن و لذت بردن از چابکی کمک میکند.
صدف سرشار از ویتامینهای A، B۱، B۲، B۶، B۱۲، C و D و مواد معدنی (آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر و روی) بوده و کالری کمی دارد؛ به گونهای که ۱۰۰ گرم از آن حدود ۶۵ کالری دارد.
علاوه بر این، صدف حاوی اسیدهای چرب غیراشباع امگا ۳ است که باعث کاهش کلسترول بد و در نتیجه پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی میشود.