به گزارش صد آنلاین، خبرنگاران نیز از حملات وحشیانه اخیر رژیم صهیونیستی به غزه در امان نماندهاند و بر اساس گزارش الجزیره، تاکنون شهادت حداقل ۹ خبرنگار در غزه محرز شده است
.
۳ نفر از این خبرنگاران، سعید الطویل؛ سردبیر وب سایت الخمسه نیوز، محمد صبح و هشام النوجه از خبرنگاران این وبسایت خبری بودند.
همچنین کمیته حفاظت از خبرنگاران، مرگ محمد الصالحی؛ روزنامهنگار فلسطینی را که در نزدیکی اردوگاه آوارگان فلسطینی البریج در مرکز غزه به ضرب گلوله به شهادت رسید را تایید کرد.
بر اساس اطلاعیه گروه آزادی مطبوعات فلسطین(MADA) و کمیته حمایت از روزنامهنگاران خاورمیانه و شمال آفریقا (JSC)، ابراهیم لافی؛ عکاس "عینمدیا" در گذرگاه بیت حانون غزه به شهادت رسید در حالی که نضال الوحیدی؛ عکاس شبکه النجاح و هیثم؛ عکاس عین مدیا و خبرنگار دیگری به نام عبدالواحد نیز به عنوان مفقودین این حمله وحشیانه اسرائیل یاد شده است.
سناریو کشتار اهالی رسانه در نتیجه حمله رژیم صهیونسیتی زمانی دردآورتر میشود که تصویر ۳ کودک شهید به نامهای هادی، شام و علی را میبینیم که به همراه مادرشان سلام میما؛ روزنامهنگار و پدرشان در نتیجه حمله هوایی اسرائیل که خانهشان را بر سرشان خراب کرد، شهید شدهاند.
سلام میما و همسرش محمد المصری و سه فرزندشان، هادی، علی و شام، هنگامی که نیروهای اسرائیلی خانه آنها را در اردوگاه جبالیا، واقع در شمال نوار غزه، بمباران کردند، به شهادت رسیدند.
سایر شهدای تایید شده شامل روزنامهنگاران عمر ابو شویش، اسعد شملیخ و محمد جرغون هستند.
در این رابطه، شریف منصور، هماهنگکننده برنامه خاورمیانه و شمال آفریقا در گروه آزادی مطبوعات( CPJ) گفت: ارتش اسرائیل باید تمام اقدامات لازم را برای تضمین امنیت خبرنگارانی که درگیری اسرائیل و غزه را پوشش میدهند، انجام دهد.
وی همچنین به گزارشهای نگرانکننده از افزایش روزافزون مرگ و میر روزنامهنگاران فلسطینی اشاره کرد و گفت: ما از همه اسرائیل میخواهیم به یاد داشته باشد که خبرنگاران غیرنظامی هستند و نباید مورد هدف قرار گیرند!
به گفته سندیکای روزنامهنگاران فلسطینی (PJS) نیروهای اسرائیلی از سال ۲۰۰۰ بیش از ۵۰ روزنامهنگار فلسطینی را کشتهاند؛ در ۱۱ می سال گذشته میلادی نیز خبرنگار الجزیره، شیرین ابوعاقله، توسط نیروهای اسرائیلی در کرانه باختری مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد.