جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
پژوهشگران با بررسی جانوران دریافتهاند که آویشن و عصارهی آن میتوانند ضربان قلب افراد مبتلا به فشار خون بالا را به میزان قابل توجهای کاهش دهند و فشار خون را تنظیم کنند. جدا از این، این مادهی غذایی میتواند به تنظیم و بهبود سطح کلسترول بد (LDL)، کلسترول خوب (HDL) و همچنین تریگلیسیرید کمک کند.
کلسترول یک جزء ساختاری ضروری از هر سلول در بدن به شمار میرود. کلسترول دو نوع خوب (HDL) و بد (LDL) دارد. کلسترول خوب به انتقال کلسترول به کبد و دفع آن کمک میکند. ولی کلسترول بد باعث میشود کلسترول به شریانها و سرخرگها برود و پس از انباشته شدن منجر به بیماری سختاک سرخرگها شود. تری گلیسیرید هم یک نوع چربی خون است که در صورت افزایش یافتن میتواند خطر سکته یا بیماریهای قلبی را به دنبال داشته باشد.