۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۴
این دانه قرمز ویتامین آ را از کبد می گیرد و به شبکیه چشم منتقل می کند + حذف سریع عینک
بازدید:۱۲۷۱
صد آنلاین | لوبیا قرمز منبع عالی روی است که برای سلامت چشم ضروری است و به بدن کمک می‌کند تا ویتامین A را از کبد بگیرد و به شبکیه چشم انتقال دهد تا ملانین که برای محافظت چشم مهم است، تولیدشود.
کد خبر : ۴۳۰۵۷

حبوبات از جمله مقوی ترین مواد خوراکی هستند که از میزان بالایی پروتئین برخوردار هستند. مصرف درست حبوبات می تواند فواید بسیاری را برای بدن در پی داشته باشد. یکی از انواع حبوبات که از مقدار مواد مغذی بالایی برخوردار است لوبیا قرمز است. لوبیاها با مشخصات تغذیه ای قابل توجه و محتوای پروتئینی بالایی که دارند به عنوان یک غذای سالم به رسمیت شناخته شده اند.

 

 

 

 


لوبیا قرمز سه مدل اصلی دارد که عبارتند از: لوبیا قرمز، لوبیا قرمز کوچک و لوبیای آزوکی.

 

نحوه کاشت لوبیا قرمز:
روزهای گرم و شب های خنک رشد لوبیا قرمز مناسب می باشد.

دمای مورد نیاز برای رشد آن در روز ۲۰ تا ۲۸ درجه و در شب ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتیگراد است.

دمای بیش از ۳۰ درجه مناسب رشد آن نبوده و دمای بیش از ۳۵ درجه سانتیگراد منجر به عدم تشکیل دانه در آن می شود و همچنین دمای کمتر از ۱۵ درجه سانتیگراد برای رشد نامناسب می باشد.

نسبت به طول روز خنثی می باشد. معمولاً ۳۰ تا ۴۰ روز بعد از کاشت شروع به گل دهی می کند. دوره گل دهی معمولاً یک ماه است. این رقم رشد نامحدود بوده و زمان رسیدن غلاف ها متفاوت است.


 

۱٫ خواص لوبیا قرمز برای کاهش سطح کلسترول:
مقدار بالای کربوهیدرات های پیچیده و فیبر رژیمی در لوبیا سطح کلسترول خون را کاهش می دهد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کم می کند.

 

۲٫ خواص لوبیا قرمز برای بیماران دیابتی:
لوبیا قرمز به دلیل شاخص گلیسمی پایین، محتوای قند در بدن را متعادل نگاه می دارد و گزینه ای سالم برای بیماران دیابتی است. همچنین خطر ابتلا به دیابت را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد و از آن پیشگیری می کند.

 

۳٫ خواص لوبیا قرمز برای بهبود حافظه:
لوبیای قرمز سرشار از ویتامین B1 است و تا حد زیادی به عملکرد های سالم مغز کمک می کند. ویتامین B1 به ایجاد انتقال دهنده های عصبی مهم که عملکرد مناسب مغز را تقویت می کنند کمک می کند و تمرکز حافظه را افزایش می دهد. همچنین در کاهش پیشرفت آلزایمر و زوال عقلی نیز بسیار مفید است.

 

۴٫ خواص لوبیا قرمز برای کمک به تأمین انرژی و افزایش آن :
منگنز موجود در لوبیا قرمز، متابولیسم بدن که اساساً تجزیه مواد مغذی برای تولید انرژی است را افزایش می دهد. خواص ضد اکسایش منگنز موجود در لوبیا قرمز به دفاع از آنتی اکسیدان های بدن کمک می کند. باعث می شود رادیکال های مضر آزاد در بدن به طور صحیح و موثر دفع شوند و از بین بروند. از این رو لوبیا قرمز جزو دسته غذاهای غنی از آنتی اکسیدان قرار می گیرد.

 

۵٫ لوبیا قرمز یک سم زدای طبیعی:
بسیاری از مواد غذایی که این روزها مصرف میکنیم با مواد نگهدارنده حاوی سولفیت بارگیری می شوند. محتوای سولفیت روی بدن اثر سمی دارد. مصرف لوبیا قرمز برای برطرف کردن آلرژی به سولفیت مفید است. مصرف منظم آن یک سم زدای طبیعی برای بدن محسوب می شود.

 

 

۶٫ لوبیا قرمز سرشار از پروتئین:
لوبیا قرمز حاوی محتوای بالایی از پروتئین است. به طوری که می تواند به عنوان یک جایگزین مناسب و بزرگ به جای گوشت برای گیاهخواران باشد.

 

۷٫ لوبیا قرمز برای پیشگیری از فشارخون بالا:
لوبیای قرمز، یک منبع بسیار خوب از پتاسیم، منیزیم، فیبر محلول و پروتئین است. این عناصر به طور طبیعی به حفظ فشار خون نرمال کمک می کنند. پتاسیم و منیزیم عروق را گسترش می دهند و جریان خون را در آن منظم نگه می دارند.

 

۸٫ خواص لوبیا قرمز برای کمک به کاهش وزن:
مقدار زیادی از فیبر رژیمی که در دانه های لوبیا قرار دارد، بدن را برای مدت زیادی سیر نگه می دارد. همچنین لوبیا قرمز محتوای چربی بسیار کمی دارد که یک وعده غذایی کم کالری محسوب می شود.

 

۹٫ خواص لوبیا قرمز برای درمان یبوست:
الیاف غذایی نامحلول که در لوبیا قرمز وجود دارند حرکت روده ای را آسان می کنند و به کاهش یبوست کمک می کنند.

 

۱۰٫ تقویت سیستم ایمنی بدن با لوبیا قرمز :
آنتی اکسیدان های موجود در لوبیا با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از سلول های بدن محافظت می نمایند. لوبیا قرمز از این طریق می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

 

۱۱٫ لوبیا قرمز دارای خواص ضد پیری:
آنتی اکسیدان هایی که در لوبیا قرمز وجود دارد، به خلاص شدن از آسیب مخرب رادیکال های آزاد کمک می کند و روند پیر شدن سلول ها را کاهش می دهد. لوبیا همچنین در کاهش چین و چروک پوستی، بهبود آکنه و تغذیه مو و ناخن تاثیر گذار است.

 

۱۲٫ لوبیا قرمز برای کمک به پاک سازی معده:
مصرف لوبیا در مقادیر مناسب می تواند دستگاه گوارش و معده شما را پاک کند و باعث دفع سموم و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود.

 

 

این دانه قرمز ویتامین آ را از کبد می گیرد و به شبکیه چشم منتقل می کند + حذف سریع عینک

 

۱۳٫ لوبیا قرمز برای سلامت قلب:
مقدار زیاد منیزیمی که در لوبیا قرمز وجود دارد بر میزان کلسترول تأثیر می گذارد و به بدن کمک می کند تا با بیماری های قلبی و سکته یا بیماری های عروقی، انتقال شریان ها و غیره مبارزه کند و قلب را سالم تر و قوی نگه دارد.

 

۱۴٫ خواص لوبیا قرمز برای تقویت استخوان ها:
منگنز و کلسیم موجود در لوبیا قرمز باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود. فولاتی که در این لوبیا وجود دارد، به حفظ سلامت استخوان و مفصل که خطر بیماری های استخوانی و شکستگی را افزایش می دهند، کمک می کند.

 

۱۵٫ لوبیا قرمز برای کمک به کاهش میگرن:
منیزیم موجود در لوبیا قرمز به جلوگیری از سردرد میگرنی کمک می کند.

 

۱۶٫ ترمیم بافت های آسیب دیده با کمک خواص لوبیا قرمز :
ویتامین B6 موجود در لوبیا به رشد و ترمیم پوست و مو آسیب دیده کمک می کند. همچنین باعث جلوگیری از ریزش مو می شود.

 

۱۷٫ خواص لوبیا قرمز برای کمک به کاهش آب مروارید :
ویتامین B3 در درمان و پیشگیری از آب مرواریدمناسب است.

 

۱۸٫ لوبیا قرمز برای کمک به درمان آرتریت روماتوئید:
مس موجود در لوبیا باعث کاهش التهاب ناشی از آرتروز در بدن می شود. مس همچنین انعطاف پذیری رباط ها و مفاصل را افزایش می دهد.

 

۱۹٫ لوبیا قرمز برای کمک به کاهش آسم:
منیزیم موجود در لوبیا، باعث عبور هوا در داخل و خارج از بدن می شود. مطالعات نشان می دهد که سطح کم منیزیم منجر به آسم می شود و مصرف لوبیا از ابتلا به آن جلوگیری می کند.

 

۲۰٫ لوبیا قرمز برای جلوگیری از سرطان:
این لوبیای خاص، سرشار از منگنز می باشد و به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و رادیکال های آزاد را دفع می کند. همچنین شامل ویتامین K است و از سلول ها در مقابل استرس اکسیداتیو که برای کاهش خطر ابتلا به سرطان حیاتی هستند، محافظت می کند و می تواند احتمال سرطان کولون را تا حد زیادی کاهش دهد.

 

۲۱٫ خواص لوبیا قرمز برای بهبود کنترل قند خون:
خطر ابتلا به بیماری های مزمن، مانند حمله قلبی می تواند به دلیل افزایش سطح قند خون باشد. بنابراین بسیار مهم است که سطح قند خون را در حد متعادل نگه دارید. لوبیای قرمز حاوی پروتئین و فیبر است که می توانند سطح قند خون را حفظ کنند. همچنین شاخص گلیسمی لوبیا کم است و می تواند خطر ابتلا به دیابت را نیز کاهش دهد.

 

۲۲٫ خواص لوبیا قرمز برای کمک به جلوگیری از پوکی استخوان:
با مصرف منظم انواع لوبیا علی الخصوص لوبیا قرمز می توان سیستم ایمنی را سالم نگه داشت. لوبیا همچنین سرشار از فیبر غذایی است و مصرف منظم آن می تواند برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مناسب باشد.

 

۲۳٫ خواص لوبیا قرمز برای داشتن پوستی سالم:
متابولیسم آمینو اسیدها، اسیدهای چرب، سنتز نانو ذرات و سنتز هیستامین، سنتز هموگلوبین توسط لوبیا انجام می شود. بنابراین مصرف لوبیا در حفظ پوستی سالم و درخشان بسیار مفید است.

 

۲۴٫ کمک به درمان سندروم روده تحریک پذیر:
یکی از خواص لوبیا قرمز درمان سندروم روده تحریک پذیر (IBS) است. فیبر موجود در لوبیا قرمز می تواند مشکل سندروم روده تحریک پذیر را کاهش دهد.

 

۲۵٫ خواص لوبیا قرمز برای درمان روماتیسم مفصلی:
مس موجود در لوبیا قرمز به کاهش شرایط التهابی مانند روماتیسم مفصلی کمک می کند. مس برای افزایش فعالیت آنزیمی مهم است و خواص انعطاف پذیری رباط ها، مفاصل و رگ های خونی را حفظ می کند.

 

 

 

موارد مصرف لوبیا قرمز:

 


– با لوبیا قرمز پخته شده و لوبیاهای سفید و سیاه می توان سالاد درست کرد. ترکیب آنها با گوجه فرنگی و پیاز و مقداری آبلیمو و فلفل سیاه می تواند یک گزینه بسیار مناسب برای سلامت و صبحانه باشد.

– مخلوط آن با سیر و ادویه های مختلف، طعم ساندویچ های شما را خوشمزه و سالم می کند. بنابراین به طور منظم از لوبیا قرمز پخته شده در رژیم غذایی خود استفاده کنید و از مزایای سلامتی آن بهره ببرید.

 

 

 

عوارض جانبی مصرف بیش از حد لوبیا قرمز:


– مسمومیت هموگلوتنین:

لوبیا قرمز حاوی هموگلوتنین است که مقدار بیش از حد این ترکیب منجر به اسهال، حالت تهوع، درد شکم و استفراغ می شود.

– مسائل و مشکلات مربوط به گوارش با مصرف زیاد لوبیا قرمز:

فیبر موجود در لوبیا قرمز زیاد است و ممکن است مصرف بیش از حد آن باعث تولید گاز معده و اسهال شود.

– آسیب به اندام های بدن با مصرف زیاد لوبیا قرمز:

اگرچه آهن موجود در لوبیا مفید است اما مصرف بیش از حد آن ممکن است منجر به آسیب های مغزی شود.

مهدی حسینی مغویان
نویسنده:
مهدی حسینی مغویان
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها