آخرین اخبار
۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۸
این قسمت مرغ را هرگز نخورید
بازدید:۵۴۳
صد آنلاین | جگر مرغ اگر ارگانیک تهیه شده باشد خوردن آن برای کاهش استرس و تقویت پوست و مو و درمان برخی بیماری‌ها بسیار مفید و موثر است.
کد خبر : ۴۱۳۲۲

به گزارش صد آنلاین ، جگر مرغ اگر ارگانیک تهیه شده باشد خوردن آن برای کاهش استرس و تقویت پوست و مو و درمان برخی بیماری‌ها بسیار مفید و موثر است. اما چون از ارگانیک بودن غذاها مطمئن نیستیم بهتر است از خیر این قسمت مرغ بگذریم.

 

 

خوردن جگر مرغ برای کسانی که خیلی سخت کار می‌کنند و استرس دارند، مفید است. مواد مغذی موجود در جگر مرغ، با استرس مبارزه می‌کنند و موجب بهبود وضعیت خواب می‌شود. با همه فوایدی که جگر مرغ می‌تواند داشته باشد به همان دلیلی که ذکر شد، خوردن این غذای خوشمزه توصیه نمی‌شود:

 

 

در پرورش مرغ‌ها معمولا از مواد هورمونی استفاده شود. هنگامی که به مرغ آنتی بیوتیک تزریق می‌کنند باید ۵ تا ۱۴ روز از کشتار آن خودداری کنند، اما این مسئله رعایت نمی‌شود و در بسیاری از مرغداری‌ها چند ساعت قبل از کشتار مرغ به آن آنتی‌بیوتیک می‌دهند؛ بنابراین مقدار زیادی از این داروها، در جگر مرغ باقی می‌مانند، زیرا جگر، محل سم‌زدایی است و بسیاری از داروها، قبل از دفع از بدن، داخل جگر به روش‌های مختلف آنزیمی، خنثی می‌شوند.

 

 

به همین دلیل هم بسیاری از جگرهای مرغ، آلودگی بالایی، بخصوص به آنتی بیوتیک‌ها دارند. اما گوشت مرغ، کمتر تحت تاثیر آنتی بیوتیک‌ها قرار می‌گیرد و این دارو بیشتر در جگر و کلیه‌های مرغ تجمع پیدا می‌کنند.

 

 

 

چرا نباید جگر مرغ بخوریم؟

آنتی بیوتیک‌ها، فلزات سنگین و سموم بیشتر در بافت نرم تجمع می‌یابند و از آنجا که جگر هم بافت نرمی است این گونه مواد در این بافت رسوب می‌کنند و با خوردن جگر، آنتی بیوتیک‌ها، به بدن انسان منتقل شده و باعث به خطر افتادن سلامتی می‌شوند. پس اگر از نحوه پرورش مرغ مطلع نیستید آن را مصرف نکنید.

 

 

متاسفانه گاهی برخی آنتی بیوتیک‌های ممنوع هم در مرغداری‌ها استفاده می‌شوند به همین علت باید مرغ‌های بسته بندی زیرنظر سازمان دامپزشکی از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید و پیش از مصرف گوشت مرغ آن را حسابی بپزید، زیرا فرآیند پخت و پز باعث از بین رفتن برخی از این آنتی بیوتیک‌ها می‌شود.

 

 

همچنین مصرف جگر مرغ برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی، چربی خون بالا و نقرس مضر است. جگر مرغ از غذاهای با کلسترول بالا محسوب می‌شود، مصرف زیاد جگر مرغ باعث افزایش کلسترول و در نتیجه بیماری قلبی می‌شود.

 

 

21111ظ

مهدی حسینی مغویان
نویسنده:
مهدی حسینی مغویان
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها