به گزارش صد آنلاین ، یادگیری روشهای جلوگیری از کپک زدن نان بسیار ضروری است چرا که نان کپک زده قاتل خاموش است.
بهتر است بدانید مصرف نانهای کپک زده یکی از عوامل بروز سرطان است. کپکهای نان ریشه دار هستند و در مغز نان شروع به رشد میکنند؛ بنابراین اگر نانها روی هم دسته شده باشند و یکی از نانها کپک بزند آلودگی به تمامی آنها نفود میکند و باید دور ریخته شوند.
یکی از روشهای جلوگیری از کپک زدن نان قرار دادن یک چوب دارچین درون ظرف نگهداری نان است. با این ترفند ساده میتوانید تا دو هفته نان را تازه نگه دارید.
نکات طلایی سالم نگه داشتن نان
۱. جلوگیری از قرار گرفتن در معرض هوا
اگه میخواید نونهای شما تازه بمونن و سریع فاسد نشن باید اون هارو از قرار گرفتن در معرض هوا حفظ کنید. داخل جانونی رو با یک حوله بپوشونید و نونها رو داخل اون قرار بدید. برای تازهتر موندن نون از کیسههای کاغذی و یا دستمالهای آشپزخونه استفاده کنید.
۲. فریز کردن
نون رو میتونین برای مصرف روزانه توی یخچال بزارین. توی یخچال تقریبا یک هفته میتونین نگه دارین نون رو. شاید توی یخچال بیات بشه نون هاتون، ولی هیچوقت کپک نمیزنه. برای نگه داری طولانیتر نون میتونین اونارئ فریز کنین. اگه قبل از فریز کردن نون رو خورد کنین میتونین هر سری به انازه نیازتون نون از فریزر در بیارین. نونای فریز شده رو داخل فر بزارین و دما رو روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۶۰ درجه فارنهایت) قرار بدین تا طعم نون تازه بهشون برگرده.
۳. اضافه کردن روغن ترد کنندهی نان
اگر خودتون نون مورد نیازتون رو میپذین توی خمیرش روغنترد کننده اضافه کنین. این کار میتونه تازه موندن نون رو تا مدتی افزایش بده.
۴. استفاده از ظروف و محفظههای مناسب برای نگه داری نان
از جانونیها استفاده کنین و داخلشون رو با پارچه یا کیسههای کاغذی بپوشونین و درشو ببندین. اینجوری عواملی که باعث فاسد شدن نون میشن از دور میمونن و نون رو مدتها میتونین تازه نگه دارین. برای چند برابر شدن نتیجهی این کار میتونین جا نونی رو توی یخچال بزارین و با همین کار سه تا از نکتههایی رو که بهتون گفتم تا اینجا همزمان انجام دادین، پس این کار میتونیم بگیم یکی از بهترین و تاثیر گذارترین کارها به حساب میاد.
۵. نصف یک سیب را داخل باکس نان بگذارید
سیب رو نصف کنین و داخل کیسه یا باکس نون بذارین. میتونین بجای سیب از شکر، یک تکه سیب زمینی و یا کرفس هم استفاده کنین.
۶. مالیدن کره روی نان
این روش هم برای اونایی هستش که خودشون نون میپذن.
وقتی که نون رو از تنور دراوردین یه مقداری کره روی اون بمالین تا برای مدتی از بیات و فاسد شدن نون جلوگیری کنه.
۷. نان را پیشاپیش برش ندهید
مثلا وقتی شب مهمون دارین از ساعتها قبل نون رو برش ندین چوم اون رطوبت داخل نون از بین میره و نون ترد و خشک میشه. اگه نون رو برش دادین داخل یخچال قرار بدین و قبل از سرو برای چند دیقه داخل فر قرار بدین تا گرم بشه و طعم نون تازه حفظ بشه.