آخرین اخبار
۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۵
بازدید:۳۸۱
صد آنلاین | مصرف روغن‌های جامد و نیمه جامد، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ‌ها، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی می‌شود. بنابراین برای حفاظت از قلب خود این روغن‌ها را مصرف نکنید.
کد خبر : ۴۰۸۰۷

به گزارش صد آنلاین ، مصرف روغن‌های جامد و نیمه جامد، باعث رسوب اسید‌های چرب اشباع در رگ‌ها، آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق)، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی می‌شود. بر اساس نتایج آخرین یافته‌های علمی در جهان، مصرف روغن‌های جامد و نیمه جامد همچنین به علت دارا بودن اسید چرب ترانس بالا خطر بروز سرطان سینه در خانم‌ها و سرطان پروستات در آقایان را افزایش می‌دهد.

 

 

به هیچ وجه روغن نیمه جامد مصرف نکنید!



؛ مصرف خانگی روغن­‌های جامد به هیچ عنوان توصیه نمی­‌شود. روغن جامد به علت بافت مورد نیاز شیرینی‌­ها، عمدتاً در قنادی‌ها کاربرد دارد. اسید‌های چرب اشباع موجود در روغن جامد ابتلا به بیماری­‌های قلبی _ عروقی و انواع سرطان­‌ها را به دنبال دارد.

اگر چه این روغن­‌ها درحال حاضر در کشور ما با اصلاح فرمولاسیون و بهبود کیفیت به روغن نیمه جامد تبدیل شده‌اند که مقدار اسید‌های چرب اشباع و ترانس کمتری نسبت به روغن جامد دارند، ولی باید توجه داشت که روغن نیمه جامد هم در مقایسه با روغن‌های گیاهی مایع، مقادیر بیشتری اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس دارد و مصرف آن‌ها خطراتی مانند افزایش کلسترول بد خون LDL، تنگی و انسداد عروق قلبی و نهایتا سکته قلبی را به دنبال دارند؛ بویژه افرادی که دچار اختلالات چربی خون و کلسترول بالا هستند نباید از روغن جامد و نیمه جامد استفاده کنند.

 

 

 

 

4461/س

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها