به گزارش صد آنلاین ، وقتی صحبت از پخت و پز پیاز و استفاده از آن در یک غذا به میان می آید، این احتمال وجود دارد که پوست نازک و شفاف پیاز را دور بریزید. با این حال، بهتر است کمی تجدید نظر کنید، زیرا راز داشتن پوست سالم، التهاب کمتر و فشار خون پایین میتواند در چای پوست پیاز باشد.
پوست پیاز در واقع پر از مواد مغذی تر از گوشت آن است. مروری بر مطالعات در Biomedicine & Pharmacotherapy نشان داد که پوست پیاز حاوی مقدار متمرکزتری از ترکیب فعال زیستی کورستین نسبت به گوشت پیاز است که ما معمولاً میخوریم.
این آنتی اکسیدان قوی موجود در پوست پیاز با رادیکال های آزاد مضری که می توانند به سلول های بدن آسیب برسانند، مبارزه می کند. در واقع، کورستین به دلیل خواص ضد پیری متعددش شناخته شده است.
کورستین موجود در پوست پیاز با جلوگیری از آسیب های ناشی از اشعه ماوراء بنفش، پوست را صاف، انعطاف پذیر و بدون چین و چروک می کند. به علاوه، مطالعات نشان داده اند که این فلاونوئید قدرتمند در کاهش فشار خون، کاهش التهاب و آلرژی، کاهش خطر ابتلا به آلزایمر یا زوال عقل و حتی پیشگیری از سرطان نقش کلیدی دارد.
مطالعهای در Nutrition Research and Practice نیز نشان داد افرادی که از مکمل عصاره پوست پیاز استفاده کرده اند، در عرض 12 هفته بدون زحمت 2 پوند وزن، 1 پوند چربی و 1 اینچ از دور کمر خود را از دست داده اند. محققان دریافتند کورستین پوست پیاز باعث افزایش مصرف انرژی در زمان استراحت یا میزان کالری سوزی بدن در هنگام استراحت می شود.
همه این موارد زمانی منطقی می شود که توجه کنید کاهش التهاب تقریباً همیشه منجر به کاهش وزن خودکار می شود.
یکی از دلایلی که ما این پوستها را در سطل زباله میاندازیم این است که به نظر میرسد آنها قابل استفاده نیستند، اما شما می توانید از آنها در آبگوشت، به شکل پودر یا چای استفاده کنید.
برای تهیه آبگوشت پوست پیاز، کافی است پوست پیاز را در آب سرد بشویید، آن را با مواد دیگری که می خواهید، به مدت سی تا چهل دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود. سپس فقط آبگوشت خود را در یک صافی مشبک بریزید و سپس از آن لذت ببرید.
برای تهیه پودر پوست پیاز، باید پوست ها را تمیز کنید، آنها را بپزید و سپس آن ها را در آسیاب بریزید تا پودر ایجاد کنید. می توانید از این پودر به شکل ادویه در غذا یا در سالاد استفاده کنید.
ساده ترین و مقرون به صرفه ترین راه برای دریافت فواید کورستین، دم کردن پوست پیاز به شکل چای است.
در اینجا فرآیند سه مرحله ای است که برای تهیه چای پوست پیاز می توانید آنها را دنبال کنید.. برای این فرآیند می توانید از پیازهای قرمز، سفید یا زرد استفاده کنید:
آیا چای پوست پیاز باعث میشود احساس کنید که یک پیاز خام مینوشید؟
نه چندان! طعم و عطر چای پوست پیاز بسیار ملایم توصیف شده است، اما اگر طرفدار آن نیستید، می توانید آب، ادویه ها و مواد دیگر را نیز به آن اضافه کنید تا طعم آن را یکدست کنید. لیمو و زردچوبه گزینه های عالی هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند.