جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
دانه کتان که به صورت روغن نیز موجود است، یکی از انتخابهای مطمئن در میان مکملهای غذایی گیاهی است.
دانه کتان امروزه به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی و فواید ضد التهابی آن، بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
بسیاری از مردم دانه کتان را به بلغور جو دوسر و اسموتیها اضافه و به شکل قرص، روغن و آرد نیز مصرف میکنند.
برای استفاده آسان از بذر کتان میتوانید دانههای آسیاب شـده آن را روی غلات یا سالاد بپاشید.
همچنین در غلات داغ، انواع خورشتها، نانهای خانگی یا اسموتیها نیز آنها را اضافه کنید. دانه کتان میتواند در موارد زیر مفید باشد:
التهاب
گرگرفتگی
کاهش چاقی
تنظیم فشار خون
پیشگیری از سرطان روده بزرگ