عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران از مصادره فرهنگسرای سرو در بوستان ساعی خبرداد.
به گزارش خبرنگار صد آنلاین ، سید احمد علوی در یکصد و هفتاد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد:بزرگی حماسه اربعین به اندازه ای است که همه باید ببینند و حیف از قلم هایی که می توانستند این بزرگی را نشان دهند اما به سمتی دیگر رفتند.
رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران ضمن اشاره به مصادره فرهنگسرای سرو در بوستان ساعی که از قدیمی ترین اماکن فرهنگی است ،گفت:این فرهنگسرا توسط بانک صادرات مصادره شده و در اخبار آمده بود که سازمان فرهنگی، هنری این ساختمان را تخلیه کرده است و عجیب است که این مصادره صورت گرفته و تخلیه انجام شده اما شورا خبر ندارد. از همکاران در شهرداری می خواهیم در این خصوص توضیح دهند.
وی با اشاره به موضوع چشمه علی با نام باستانی سورنا، خاطرنشان کرد: این نقطه سرچشمه تشکیل تمدن در شهرری بوده اما متاسفانه سالهای زیادی است که در انتظار حریم قرار دارد و حالا چشمه علی خشک شده است.
توضیحات بانک صادرات ایران درباره خبر مصادره فرهنگسرای سرو
به گزارش صد آنلاین به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، محلی که به عنوان فرهنگسرای سرو مورد بهرهبرداری بوده، به عنوان پشتوانه تسهیلات پرداختی به شرکتی به نام «کتام» در رهن بانک صادرات ایران قرار داشته است که به علت عدم بازپرداخت بدهی از سوی مدیونین، پلاک موصوف در سال 1350 از طریق مراجع قانونی ذیصلاح به بانک انتقال یافته است. اما از همان بدو امر به دلیل تصرف شهرداری، تحویل ملک با مشکل مواجه و ناگزیر پس از طرح دعوا، حکم خلع ید شهرداری از محل موصوف در سال 1362 صادر شده و در 40 سال گذشته، مذاکرات، جلسات و مساعدتها با مجموعه شهرداری نتیجهای در بر نداشته و کماکان شهرداری به حکم صادره تمکین نکرده و محل مذکور تحویل بانک نشده است.
بانک صادرات ایران با هدف مولدسازی منابع نقد و غیرنقد خود و تزریق دوباره این منابع به چرخه تولید و همچنین گرهگشایی از معیشت مردم در وصول مطالبات به ویژه مطالبات مشکوکالوصول تلاش میکند با حمایت قوای محترم مجریه و قضاییه، به صورت قانونی و از مجاری قانونی مطالبات خود را پیگیری کند.
بیگمان پیگیری مطالبات بانک صادرات ایران به مثابه پیگیری حقالناس است، ضمن این که در سال جاری که مزین به نام «مهار تورم، رشد تولید» است، مولدسازی منابع با هدف گردش چرخهای تولید از طریق اعطای تسهیلات به بنگاههای اقتصادی و مراکز صنعتی در راستای منویات مقام معظم رهبری ارزیابی میشود.
در همین چارچوب، بانک صادرات ایران طی پنج ماهه سال جاری، از ایجاد 31 هزار شغل با پرداخت 38 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه پشتیبانی کرد و با پرداخت بیش از 130هزار فقره وام قرضالحسنه و حمایتی در سال جاری، نقش ویژه خود در کمک و پشتیبانی از معیشت مردم، تشکیل خانواده، فرزندآوری، اشتغال، مسکن و درمان و سایر نیازهای ضروری را ایفا کرده است.
در عین حال بانک صادرات ایران آمادگی خود را برای حل و فصل موضوع یادشده از طریق مذاکرات فیمابین و تهاتر ملک موصوف اعلام میدارد.
انتهای پیام/21111ث