آخرین اخبار
۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
با این ادویه‌ها میل به شیرینی خوردنت رو کم کن!
بازدید:۴۲۹
صد آنلاین | «از صبح که چشم وا می‌کنم دلم شیرینی می‌خواد تا بخوابم!»
کد خبر : ۳۷۱۱۱
 

از مضرات خوردن افراطی شیرینی‌جات زیاد صحبت شده است. حتی عوارض این خورد و خوراک را هم آنقدر شنیده‌اید که دیگر خسته کننده است! اما علت اینکه به شیرینی پناه می‌بریم چیست؟ برای دوری از این حالت چه باید کرد؟ تنها نخوردن که چاره نیست! دل و روح و ذهن شما می‌طلبد که یک شیرینی خامه‌ای بخورید، یا حتی یک مشت قند را با یک فنجان چای میل کنید! اینها اشتباه است؟! بله! اما چه باید کرد؟!

 

 

کارشناسان تغذیه به این نتیجه رسیده‌اند که یکی از دلایل علاقه‌مندی و هوس کردن خوراکی‌های شیرین کمبود منیزیم در بدن است. خوب است بدانید منیزیم نقش تنظیم کننده‌ی میزان انسولین و گلوکز را در بدن دارد! پس خیلی مهم است که در بدن در سطح قابل قبولی باشد! البته که تنها منیزیم پایین آدم را به شیرینی خوردن سوق نمی‌دهد بلکه دلایل زیادی در آن دخیل هستند. افرادی که در سن یائسگی قرار دارند یا مشکلات کلیوی دارند یا به شدت تحت استرس قرار می‌گیرند میل به خوردن قند و شیرینی در آنها افزایش می‌یابد.

 

 

اصلا مگر می‌شود آدم دلش شیرینی نخواهد؟!

همان کارشناسان عزیز تغذیه به این نتیجه هم رسیده‌اند که اگر آب فراوان بنوشید و خوراکی‌هایی که منیزیم در آنها زیاد است میل کنید مثل موز، حبوبات، سبزیجات و غلات باعث می‌شود این علاقمندی کمرنگ‌تر بشود!

در کنار این موارد ادویه‌هایی هم وجود دارند که علاوه بر اینکه محبوب و در دسترس هستند خاصیت خوبی دارند و آن کنترل هوس شیرینی در شماست! باور می‌کنید؟! ادویه‌ها فقط نقش طعم‌دهی ندارند! با هم چند مورد از این ادویه‌ها را مرور کنیم:

 

 

هل سبز

خوردن هل که هم طعم خوبی دارد هم عطر بی نظیری، خیلی سریع به شما کمک می‌کند تا بر هوس خوردن شیرینی غلبه کنید.

 

 

تخم گشنیز

تخم گشنیز علاوه بر خواص بسیار زیادی که دارد و همینطور طعم و بوی خوبش، باعث می‌شود ترشح انسولین در وضعیت منناسبی قرار بگیرد. در رژیم غذاییتان به طور منظم تخم گشنیز را استفاده کنید.

 

دارچین

وای از دارچین! این خوش بوی دوست داشتنی!
دارچین هم ترشح انسولین را بهبود می‌بخشد. پس از این نعمت محبوب که هم می‌توانید به صورت پودر شده و هم به شکل چوب آن استفاده کنید در چای، دمنوش، کیک، قهوه و خورش و پلوها بهره ببرید. از آن غافل نمانید.

 

 

رازیانه

رازیانه طعمی تند دارد ولی خیلی به کاهش میل به شکر کمک می‌کند. هم می‌توانید به صورت آسیاب شده و هم درسته در سالاد یا ماست استفاده کنید.

 

میخک

این ادویه که خیلی هم محجور واقع شده است پر از خاصیت است. سرشار از مواد مغذی است که باعث تاثیر مثبت بر میزان گلوکز بدن می‌شود. میخک هم در سالاد و خورش و پلوهای مخلوط و حتی سس سالاد کاربردی است.

 

 

جوز هندی

از عطر این ادویه چه باید گفت؟! خاصیت‌های بسیار زیادش هم بر کسی پوشیده نیست! سطح سروتونین را در بدن بالا می‌برد و وقتی سروتونین در بدن زیاد شود آدم خودبه خود خوش اخلاق می‌شود! در عین حال میل به خوردن شکر هم در شما کاهش می‌یابد. جوز هندی را در خورش و پلوهای مخلوط و سوپ و سس‌های غذایی رنده کنید و از خواص آن نهایت استفاده را ببرید!

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها