پژوهشگران دریافتند: ما در کمال تعجب دریافتیم که آنتی اکسیدان ها، به فعال شدن مکانیسمی کمک می کنند که باعث می شود تومورهای سرطانی، رگ های خونی جدیدی را تشکیل دهند. سپس رگ های خونی جدید، تومورها را تغذیه کرده و می توانند به رشد و گسترش آن ها به سایر نقاط بدن کمک کنند. این، در حالی است که قبلاً تصور می شد آنتی اکسیدان ها نقش محافظتی در برابر سرطان داشته باشند.
تیم تحقیقاتی قبلاً نشان داده بود: آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C و E با تثبیت پروتئینی به نام BACH۱، رشد و گسترش سرطان ریه را تسریع می کنند. BACH۱ زمانی فعال می شود که سطح رادیکال های اکسیژن آزاد در بدن کاهش می یابد، برای مثال زمانی که آنتی اکسیدان های اضافی از طریق رژیم غذایی وارد بدن می شوند. در مطالعه اخیر، محققان توانسته اند نشان دهند که فعال شدن BACH۱ باعث رگ زایی در تومورهای سرطانی می شود.
دانشمندان خاطرنشان کردند: آنتی اکسیدان ها منجر به خنثی شدن رادیکال های اکسیژن آزاد که می توانند به بدن آسیب برسانند، می شوند و بنابراین جایی برای نگرانی از آنتی اکسیدان ها در مواد غذایی معمولی وجود ندارد؛ اما یافته های ما نشان داده اند که مقادیر بیش از حد بالای آنها ممکن است برای بیماران سرطانی و افرادی که در معرض خطر ابتلا به سرطان هستند مضر باشند.
دانشمندان اظهار داشتند: مطالعه ما راه های جدید و مؤثرتری را برای پیشگیری از رگ زایی در تومورها باز می کند. علاوه بر این، یافته های ما پیشنهاد داده اند که استراتژی های ضد رگ زایی ممکن است برای بیمارانی که تومورهای آنها دارای سطوح بالایی از BACH۱ هستند، نسبت به بیماران با سطوح پایین تر BACH۱ سودمندتر باشد.
یافته های تحقیقاتی در مجله The Journal of Clinical Investigation منتشر شده اند.
انتهای پیام/21111س