۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۷
بیماری های ناعلاج را با گوشت این حیوان درمان کنید + جلوگیری از سکته و بیماری کلیه و فشار خون
بازدید:۶۹۵۲
صد آنلاین | بز از جمله چهارپایانی است که بدلیل عدم شناخت افراد از ماهیت و خواص گوشت آن در بازار ایران کمتر از گوسفند ارزش دارد و این در حالی است که گوشت این حیوان اهلی بسیار کم چرب و مملو از مواد مغذی و مطلوب در مقایسه با سایر گوشت های قرمز می باشد.
کد خبر : ۳۶۷۹

به گزارش صد آنلاین ، به این دلیل این گوشت را کم چرب می نامیم که میزان چربی موجود در آن 3/6 گرم می باشد که این رقم در گوشت گوساله و بره به ترتیب 9/7 و 1/8 گرم می باشد.همین طور از فواید دیگر آن می توان به کالری، کلسترول ،سدیم و چربی اشباع کمتر و پتاسیم بیشتر آن و ... اشاره کرد.البته عوامل مهم دیگری به ما در انتخاب این گوشت سالم به عنوان منبعی برای تآمین گوشت قرمز کمک می کند که در این مقاله به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

 

1-  میزان آهن موجود در گوشت بز 2/3 میلی گرم است که این رقم در گوشت حیواناتی مانند گاو، بره و مرغ به ترتیب 9/2،4/1 و 15/1 میلی گرم می باشد. در نتیجه این نوع گوشت از آهن بیشتری برخوردار است.

2-   این گوشت پروتئین بالایی دارد و به همین دلیل خانم ها و آقایان بالای 19 سال می توانند با مصرف حدوداٌ 90 گرم در طول روز 40 تا 49 درصد نیاز بدن خود را به پروتئین که از عوامل مهم رشد و ترمیم بدن می باشد را تآمین کنند.

 

خواص درمانی :

 

  • 1-  گوشت بز حاوی یک نوع اسید چرب به نام لینولئیک است که از بروز سرطان جلوگیری می کند.
  • 2-  این گوشت حاوی عنصر شیمیایی نیاسین است که موجب بالا رفتن سوخت و ساز و تامین انرژی بدن می شود.
  • 3-  این گوشت به دلیل غنی بودن از پروتئین فشار خون را کنترل نموده و از بروز بیماری های قلبی،کلیوی و سکته پیشگیری می کند.
  • 4-  .با وجود اسیدهای چرب امگا3 در آن بیماری اوتیسم درمان می شود.
  • 5-  کلسیم موجود در آن در استحکام و تقویت دندان ها و استخوان ها تآثیر بسزایی دارد.
  • 6-  استفاده از گوشت بز عملکرد تیروئید را بهبود بخشیده و خطر نقائص هنگام تولد نوزاد را تا حد امکان کاهش می دهد.
  • 7-  ویتامین B12 موجود در آن استرس و افسردگی را درمان و به ما در داشتن پوستی سالم کمک می کند.گفتنی است ویتامین B موجود در گوشت بز موجب سوختن چربی های اضافه در بدن می شود.

منابع:

http://www.zaaj.ir

 http://www.hidoctor.ir

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
سه‌شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۴
کجاش ارزش کمتری داره بز گوشتش از گوسفند و گاو گرونتره کاش جایی که شماها خرید میکردید ماهم میتونستیم خرید کنیم
رضا
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۱
گوشت بزغاله خوبه گوشت بز سرد و خشک شدید هستش تو فصل سرد نباید مصرف بشه ، برای افراد دارای عفونت ریه و سرما خورده سمه و برای مبتلایان سرطان معده کشنده هستش . فقط بهار و تابستان مصرف بشه ،میخای به حرفم برسی پاییز آینده که سرما خوردی گوشت بز مصرف کن ،مساوی با سرفه های شدید وخشک وعفونت طولانی .
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها