۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
بازدید:۳۹۹
صد آنلاین | پوست کیوی پر از آنتی اکسیدان است و سه برابر بیشتر از میوه آنتی اکسیدان دارد.
کد خبر : ۳۶۷۱

پوست این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است
 آیا می‌دانستید که همهٔ قسمت‌های کیوی خوراکی است؟ شما می‌توانید به همان روشی که سیب را می‌خورید، کیوی را گاز بزنید و پوست کیوی را بخورید.

چرا پوست کیوی مغذی است؟


پوست این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است
کیوی دارای انواع فواید است و پوست آن به فوایدش می‌افزاید.

کیوی سبز: کیوی رایج‌تری است. پوست آن خوراکی است، اما ممکن است لذت بخش نباشد.

کیوی طلایی (یا زرد): کیوی طلایی کمتر رواج دارد و پوستی صاف دارد که باعث می‌شود با لذت بیشتری آن را با پوست بخورید.

حدود ۶۰ گونه کیوی وجود دارد، و همه آنها دارای پوست‌های خوراکی هستند.

بسته به محل رشد کیوی، می‌تواند طعم و ترکیب مواد مغذی متفاوت داشته باشد.


 

مزایای کیوی:


پوست این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است
فیبر زیاد

فیبر بخشی از غذاهای گیاهی است که بدن نمی‌تواند آن را هضم کند. فیبر نفخ را کاهش داده و به مدفوع شما کمک می‌کند.

خوردن یک کیوی کامل با پوست، محتوای فیبر آن را ۵۰ درصد بیشتر می‌کند.

سرشار از آنتی اکسیدان


پوست این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است
پوست کیوی پر از آنتی اکسیدان است و سه برابر بیشتر از میوه آنتی اکسیدان دارد!

آنتی اکسیدان‌های پوست کیوی عبارتند از:

ویتامین E: با پوست خوردن کیوی محتوای ویتامین E آن را ۳۲ درصد افزایش می‌دهد..

ویتامین C: ویتامین C در کیوی طلایی (۱۶۱ میلی گرم) بیشتر از کیوی سبز است که بین ۸۵ میلی گرم تا ۱۵۰ میلی گرم ویتامین C دارد.

پلی فنول‌ها: کیوی منبع خوبی از پلی فنول‌ها است، اما ۳۰ درصد در پوست آن وجود دارد.

چه کسانی نباید پوست کیوی بخورند؟


پوست این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است
اگر سابقه سنگ کلیه دارید، پوست کیوی نخورید.

نکاتی برای خوردن کیوی با پوست


پوست این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است
بهتر است کیوی طلایی را با پوست بخورید. موهای درشت کیوی سبز باعث می‌شود خوردن آن آزاردهنده باشد.

هنگام شستن کیوی، از یک حوله آشپزخانه یا یک برس سبزیجات استفاده کنید.

آن را تکه یا تکه کنید. آن را به سالاد میوه اضافه کنید تا بافت پوست کیوی به دلیل طعم شیرین میوه حس نشود.

آن را در اسموتی بریزید.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها