همانقدر که ورزش برای کاهش وزن مهم است، آنچه می خورید نیز اهمیت دارد. علاقه مندان به تناسب اندام اغلب خوردن غذاهای پر پروتئین را توصیه می کنند زیرا برای کاهش وزن مفید هستند.
تخممرغها مملو از پروتئین و سایر مواد مغذی هستند و آنها را به یک غذای فوقالعاده تبدیل میکنند که نباید نادیده بگیرید. پروتئین موجود در تخم مرغ ممکن است به رفع گرسنگی شما کمک کرده و به شما احساس سیری بدهد.
بنابراین، خوردن تخم مرغ برای صبحانه ایده خوبی است. اما نمیدانید چگونه میتوان از املت و تخممرغ آبپز فراتر رفت؟
قبل از اینکه به سراغ دستور العمل های تخم مرغ سالم برای کاهش وزن برویم، بیایید بررسی کنیم که چگونه این غذاهای غنی از پروتئین به کاهش وزن اضافی کمک می کنند.
۱. تخم مرغ سرشار از پروتئین است
تخم مرغ منبع عالی پروتئین است که به افزایش احساس سیری کمک کرده و در نتیجه میتواند به کاهش کلی کالری دریافتی روزانه شما منجر شود.
۲. تخم مرغ کالری کمی دارد
تخم مرغ کالری نسبتاً کمی دارد و برای کسانی که به دنبال گنجاندن غذاهای کم کالری در رژیم غذایی خود هستند و در عین حال مواد مغذی ضروری را می خواهند دریافت کنند، گزینه ای عالی است.
۳. تراکم مواد مغذی در تخم مرغ زیاد است
تخم مرغ سرشار از مواد مغذی ضروری از جمله ویتامین های گروه B، مواد معدنی مانند سلنیوم و فسفر و آنتی اکسیدان ها (لوتئین و زآگزانتین) می باشد. دریافت طیف وسیعی از مواد مغذی از غذاهای کامل مانند تخممرغ میتواند از سلامت و رفاه کلی افراد حمایت کند و میتواند تاثیر مثبتی بر روال کاهش وزن آنها داشته باشد.
۴. تخم مرغ سطح قند خون را تنظیم می کند
گنجاندن تخم مرغ در وعده های غذایی می تواند به تثبیت سطح قند خون و کاهش افزایش انسولین کمک کند. با خوردن یک تخم مرغ به راحتی می توان گرسنگی را کنترل کرد و با هوسهای غذایی مقابله کرد و پیروی از یک برنامه غذایی متعادل را آسانتر کرد.
۵. تخم مرغ عضلات شما را حفظ می کند
هنگامی که برنامه ی کاهش وزن دارید، مهم است که به خاطر داشته باشید برای حفظ توده عضلانی بدون چربی نیز تلاش کنید. پروتئین موجود در تخممرغ میتواند به حفظ بافت ماهیچهای کمک کند و در عین حال باعث کاهش چربی میشود، به خصوص زمانی که با ورزش منظم ترکیب شود.
دستور العمل تخم مرغ برای کاهش وزن
وقت آن است که شروع به آشپزی کنید. در اینجا دستور العمل های تخم مرغ برای کاهش وزن وجود دارد که باید آنها را امتحان کنید:
مواد لازم:
۲ عدد فلفل دلمه ای
۲ عدد تخم مرغ
۲ مشت اسفناج
نمک و فلفلبه میزان لازم
طرز تهیه:
فر را از قبل گرم کنید و سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی آماده کنید تا فلفل دلمه ای در حین پختن به آنها نچسبد.
فلفل دلمه ای را از وسط نصف کرده و دانه های آن را از داخل جدا کرده و دور بریزید.
تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و اسفناج را اضافه کنید تا بپزد و نرم شود.
وقتی اسفناج پخته شد، آن را داخل فلفل دلمه ای بریزید.
در هر تکه فلفل دلمه ای یک تخم مرغ بشکنید.
به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
آن را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده حدود ۲۰ دقیقه بپزید و سپس سرو کنید.
مواد لازم:
۱ فنجان عدس قرمز (دال عدس)
۴ تا ۵ فنجان آب سبزیجات
۲ عدد تخم مرغ
۱ پیاز ریز خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
۳ تا ۴ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق چایخوری زنجبیل، رنده شده
۱ قاشق چایخوری پودر زیره
۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز
۱/۲ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری تازه، خرد شده، برای تزئین
طرز تهیه:
یک قابلمه بزرگ بردارید و روغن را در آن بریزید تا کمی داغ شود. پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شود.
سیر رنده شده و زنجبیل رابه آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
گوجه فرنگی، پودر زیره، پودر گشنیز، پودر زردچوبه و پودر فلفل قرمز را به آن اضافه کنید؛ سپس گوجه فرنگی ها را بریزید تا نرم شوند و ادویه ها عطر خود را آزاد کنند.
عدس قرمز را به ظرف اضافه کنید. خوب هم بزنید تا عدس ها به ادویه ها آغشته شوند.
کمی از آب سبزیجات را اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید. روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید عدس ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند تا نرم شوند.
وقتی عدس ها در حال پخت هستند، تخم مرغ ها را آماده کنید. میتوانید آنها را جداگانه بجوشانید یا مستقیماً در سوپ بپزید. اگر می خواهید تخم مرغ را مستقیما اضافه کنید، یک تخم مرغ را به آرامی داخل سوپ در حال جوش بریزید، در قابلمه را ببندید و بگذارید بپزد تا سفیده تخم مرغ جا بیفتد.
پس از پخته شدن عدس، با استفاده از مخلوط کن سوپ را تا حدی میکس کنید که یک پایه خامه ای ایجاد می کند در حالی که مقداری عدس را کامل برای بافت باقی می گذارد.
سوپ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
سوپ را در کاسه ها سرو کنید. با احتیاط یک تخم مرغ آب پز را روی هر کاسه قرار دهید و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
مواد لازم:
۳ تخم مرغ آب پز پوست کنده و خرد شده
۱ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱ قاشق چایخوری خردل
۲ قاشق غذاخوری کرفس ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
۱ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
طرز تهیه:
در یک کاسه، تخم مرغ های آب پز خرد شده، سس مایونز، خردل، کرفس خرد شده و پیاز خرد شده را با هم خوب مخلوط کنید.
نمک و فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید و سپس به آن شوید اضافه کنید سپس خوب ترکیب کنید.
سالاد تخم مرغ کتو را روی برگ های کاهو یا نان کم کربوهیدرات سرو کنید.
مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ کامل
۱/۴ فنجان قارچ ورقه شده
۱/۲ فنجان برگ اسفناج تازه
۲ قاشق غذاخوری پیاز
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن پخت و پز
طرز تهیه:
در تابه ای نچسب، قارچ ها و پیازهای خلال شده را تفت دهید تا نرم شوند.
برگ های اسفناج تازه را اضافه کنید و به درستی بپزید.
یک کاسه بردارید، تخم مرغ ها را بشکنید و با فلفل و نمک مزه دار کنید.
تابه را بردارید کمی روغن اضافه کنید و تخم مرغ های زده شده را داخل تابه بریزید.
تخم مرغ ها را با شعله متوسط بپزید.
املت را از وسط تا کنید.
یک دقیقه دیگر یا تا زمانی که املت کاملا پخته شود صبر کنید.
املت را در بشقاب بریزید و با سالاد یا نان تست سبوس دار سرو کنید.
مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ کامل
۱ عدد تورتیلا سبوس دار
۱/۴ فنجان قارچ ورقه شده
۱/۴ فنجان کدو سبز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه:
قارچ ها، کدو سبز و پیاز را در یک تابه نچسب تفت دهید تا نرم شوند.
گوجه فرنگی خرد شده و اسفناج را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا اسفناج نرم شود.
در ظرفی تخم مرغ ها را با نمک و فلفل مخلوط کرده و روی سبزیجات پخته شده بریزید.
مخلوط را هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند.
تورتیلای سبوس دار را گرم کنید و مخلوط تخم مرغ و سبزیجات را داخل آن قرار دهید.
تورتیلا را بپیچید و از یک رول صبحانه رضایت بخش لذت ببرید.
بزرگسالان که شرایط سلامتی سالم و مطلوبی دارند، بسته به سطح کلسترول می توانند با خیال راحت غذاهای حاوی یک یا دو تخم مرغ را بخورند اما اگر در حال حاضر کلسترول بالا یا سایر عوامل خطر بیماری قلبی دارید، تعداد آن را به ۴ تا ۵ تخم مرغ در هفته کاهش دهید.
منبع: سلامت نیوز
انتهای پیام/