به گزارش صد آنلاین ، از بین بردن زردی دندان دغدغه بسیاری از افراد است. هرچه مینای بیرونی دندان دچار فرسودگی شود، عاج دندان که متمایل به زرد است، بیشتر دیده میشود. اگر به بهداشت دهان و دندان و زیبایی دندانهای خود اهمیت میدهید، در این مطلب با ما همراه شوید.
خوراکیهای زیر را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. هرچند که بر سر میزان مصرف آنها اختلافنظر وجود دارد؛ اما قطعاً ارزش اضافهشدن به سبد خرید شما را دارند.
نتایج تحقیقی که در مجله دندانپزشکی منتشر شد، نشان میدهد مصرف پنیر چدار باعث افزایش تولید بزاق دهان و شکلگیری لایه محافظتی روی مینای دندان میشود. محققان آکادمی دندانپزشکی باور دارند که تغییر سطح (pH) باعث افزایش احتمال فرسایش و پوسیدگی دندان میشود.
البته هرچقدر سطح (pH) بالاتر باشد، برای سلامتی دندان بهتر است. تحقیقات نشان میدهد که بعد از جویدن پنیر چدار شاهد افزایش سطح (pH) خواهیم بود. البته تمام مواد لبنی یکی نیستند. شیر و ماست بدون شکر باعث تغییر سطح (pH) نمیشوند.
نتایج این تحقیق که در سمینار سالانه میکروبشناسی آمریکا ارائهشدنشان میدهد که اسید اولئیک که در کشمش پیدا میشود، جلوی رشد ۲ نوع باکتری را خواهد گرفت: باکتری استرپتوکوک موتانس که باعث خوردگی دندان میشود و باکتری Porphyromonas gingivalis که باعث بیماریهای دندان میشود. اسید اولئیک همچنین باعث محافظت دندانها در برابر پلاکهای دندان میشود.
تحقیقات علمی دانشگاه بائورا نشان میدهد، با اینکه این سبزی چندان محبوب نیست، اما این گیاه از خانواده گلکلم دارای مواد مفیدی برای دندانهاست. این تحقیق منتشرشده در مجله اروپایی دندانپزشکی نشان میدهد که آهن موجود در کلمبروکلی باعث ایجاد اسیدی میشود که بهعنوان پوششی روی دندانها قرار میگیرد.
این پوشش میزان تماس دندانها با مواد غذایی اسیدی مثل نوشابه را کاهش میدهد. بهتر است از بروکلی خام استفاده کنید تا پوشش مناسبی روی مینای دندان ایجاد شود.