آخرین اخبار
۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۳
بازدید:۲۸۵
صد آنلاین | اگر از این ادویه پرمصرف در آشپزی زیاد ستفاده کنید، این ۱۰ اتفاق را در وجود خود حس می‌کنید.
کد خبر : ۳۴۰۰۲

به گزارش صد آنلاین، براساس آن چه مجله نقد غذا و علوم تغذیه در سال ۲۰۱۹ منتشر کرده است، زردچوبه علائم بیماری‌های اضطرابی و افسردگی را کاهش می‌دهد.

 

 

 


۱. سرعت‌بخشی به کاهش وزن

۲. آرتریت یا التهاب مفاصل بهبود می‌بخشد.

زردچوبه مملو از پلی‌فنال است. پلی‌فنال نوعی آنتی اکسیدان‌ است که موجب کاهش التهابات در بدن می‌شود.

۳. ضد افسردگی

۴. کمک به کاهش قند خون

پژوهشگران دریافتند که زردچوبه می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند و از آسیب به کلیه و سیستم عصبی جلوگیری کند.

۵. ضد آلزیمر

طبق گزارش ریدرز دایجست، مردمی که در هند زندگی می‌کنند نرخ آلزایمر کمتری نسبت به مردم اروپا و آمریکا دارند. به همین علت پژوهشگران قرص‌های مکملی از زردچوبه تهیه کرده و به بیمارانی که در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند تجویز می‌کنند.

۶. ضد سرطان

۷. جلوگیری از کیست تخمدان

ماده کورکومین موجود در زردچوبه خاصیت ضو موتاژن دارد که موجب برطرف ساختن این اختلالات در زنان می‌شود.

۸. ضد کلسترول خون

۹. کاهش بیماری‌های قلبی

۱۰. مبارزه با مولکول‌های رادیکالی

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها