۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۴۹
این سبزی قاتل ترش کردن معده است
بازدید:۴۵۱۸
صد آنلاین | گشنیز یک گیاه معطر است که در انواع غذا‌ها از جمله قورمه سبزی، کوکو سبزی، و انواع آش و سوپ‌ها استفاده میشود. این گیاه در پیشگیری از مسمویت‌های غذایی موثر میباشد و خوردن آن به همراه غذای اصلی از ترش کردن جلوگیری میکند.
کد خبر : ۳۳۹۷۴

 گشنیز یک گیاه معطر است که در انواع غذا‌ها از جمله قورمه سبزی، کوکو سبزی، و انواع آش و سوپ‌ها استفاده میشود.

 

این گیاه در پیشگیری از مسمویت‌های غذایی موثر میباشد و خوردن آن به همراه غذای اصلی از ترش کردن جلوگیری میکند.

 

 

21111ش

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها