آخرین اخبار
۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۱
بازدید:۷۱۳
صد آنلاین | شستن مواد غذایی و خوراکی ها همیشه توصیه می شود اما در مورد برخی از آنها مسئله برعکس است و نشستن تاکیید می شود ، برای داشتن تغذیه سالم حتما این مطلب را مطالعه کنید.
کد خبر : ۳۳۹۳۵

به گزارش صد آنلاین ، رعایت اصول صحیح برای شستن مواد غذایی قبل از مصرف یکی از نکات مهم سلامت تغذیه است که بایستی جدی گرفته شود.

 

 




مواد غذایی که با شستن آن‌ها سلامت خود را به خطر می‌اندازیم
تخم مرغ
ماده مخصوصی را به تخم مرغ می‌زنند تا از فساد آن به وسیله باکتری‌ها جلوگیری کنند. آب این ماده حفاظت کننده را از بین می‌برد، پس نباید آن را بشویید.

مرغ
باکتری‌های روی مرغ تازه برای سلامتی ما بسیار خطرناک هستند. معروف‌ترین این باکتری‌ها سالمونلا است. عده زیادی از مردم فکر می‌کنند که شستن مرغ پیش از پختن آن این مشکل را حل می‌کند، اما آن‌ها اشتباه می‌کنند. با شستن مرغ، باکتری‌ها به وسیله آب به دست و سینک دستشویی منتقل می‌شوند.

اگر شما یک راست آن را بپزید تمامی باکتری‌ها کشته می‌شوند. آشپز‌های حرفه‌ای می‌گویند که بهتر است مرغ دوبار جوشانده شود:بعد از اولین جوش آمدن آب، شما باید آب را عوض کنید و به جوش دادن ادامه دهید.

گوشت
درست مانند مرغ، شما نباید گوشت را بشویید، زیرا شستن گوشت باعث آلوده شدن سینک دستشویی و دست‌ها به باکتری‌های خطرناک می‌شود. شما می‌توانید با پختن در درجه حرارت بالا باکتری‌ها را بکشید.

نکته:قبل از پختن آب سطح گوشت را با دستمال کاغذی خشک کنید. بعد از آن دستان را با آب گرم و صابون بشویید.

شستن مواد غذایی

ماکارونی‌
نمی‌دانیم چه کسی شستن ماکارونی را پیشنهاد کرده است. آشپز‌های حرفه‌ای می‌گویند شستن ماکارونی نشاسته آن را از آن می‌شوید و سس آن خوب نمی‌شود.
شما می‌توانید بعد از پختن ماکارونی آن را بشویید اگر می‌خواهید آن را با سالاد بخورید و یا سرخ کنید.

قارچ
شما نمی‌توانید قارچ را برای مدت طولانی زیر آب بگیرید و یا در آب خیس کنید، قارچ به راحتی آب را جذب می‌کند. درست پیش از پختن بهتر است آن را سریع بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. خیساندن قارچ آن‌ها را خراب می‌کند و باعث از بین رفتن نرمی آن می‌شود.

 

 

4461/س

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها
الهام علی اف چگونه علیه تهران در آمریکا لابی می‌کند؟