۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۳
بازدید:۱۸۳
صد آنلاین | غلظت خون می‌تواند موجب لخته شدن خون و توقف جریان خون شود، این روند آسیب‌های جدی سلامتی مانند سکته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد اما رقیق شدن خون می‌تواند از این اتفاق جلوگیری کند. بر اساس اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، مصرف این ۶ ماده غذایی بر جلوگیری از غلظت خون تاثیر دارد.
کد خبر : ۳۳۵۳۴

۶ درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

ایسنا

 
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها