۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۱
بازدید:۸۰۶۹
اضطراب که در بدن از روش‌های مختلفی نمایان می‌شود.
کد خبر : ۲۹۸۳۶

 همیشه به این سادگی نیست که بنشینیم و از چیزهایی که اذیت مان می‌کنند صحبت کنیم. ممکن است حتی برای این کار به زمان نیاز داشته باشیم یا ممکن است صرفاً به این فکر کنیم که همه چیز در زندگی مان عالی است. با این حال، بدن مان هرگز دروغ نمی‌گوید و اگر صدایش را نشنویم، «پیام ها» یی برایمان خواهد داشت. این پیام‌ها اغلب ناخوشایندند، اما بدن از آن‌ها به عنوان آخرین راه برای کمک گرفتن از شما استفاده می‌کند.

 

 


۱- دندان قروچه می‌کنید

بزرگ‌ترین دلیل دندان قروچه اضطراب است. ممکن است طی روز یا در خواب به طور ناخودآگاه دندان قروچه کنید. یکی از نشانه‌های داشتن این عادت این است که صبح روز بعد در فک خود احساس درد کنید. به علاوه، ممکن است متوجه کوتاه شدن دندان هایتان شوید. استفاده از گارد دندان (محافظ پلاستیکی دندان) یا مراجعه به روانشناس راه حل این مشکل خواهد بود.

۲- دائماً و بیش از حد عرق می‌کنید

عرق کردن به دلایل مختلفی رخ می‌دهد: دمای بالا، ورزش کردن یا زمانی که مغز چیزی را یک تهدید تلقی می‌کند. با این حال، اگر دائماً عرق می‌کنید، ممکن است نشانه‌ی این باشد که در اضطراب شدیدی هستید. بدن ما سعی می‌کند آب خود را از طریق پوست و سپس کلیه‌ها تخلیه کند تا در میانه دفاع از خودمان نیاز به دستشویی رفتن پیدا نکنیم. به همین دلیل، با فعال شدن حالت «جنگ یا گریز» در بدن، زیاد عرق می‌کنید.

۳- بیشتر از معمول ریزش مو دارید

اگر در حمام یا روی شانه‌ی سرتان با موهای بیشتری مواجه می‌شوید، این امر ممکن است یک نشانه‌ی پنهان اضطراب باشد. ممکن است حتی ناخودآگاه موهایتان را بکنید. پریشانی روانی می‌تواند فاز رویش در چرخه‌ی رشد مو را مختل کند. حتی اگر اخیراً تجربه‌ی ناخوشایندی نداشتید هم به خاطر داشته باشید که ریزش مو معمولاً با تأخیر رخ می‌دهد؛ بنابراین ممکن است ۶ تا ۱۲ هفته بعد از یک اتفاق اضطراب آور دچار ریزش مو شوید.

۴- روی پوست تان لکه‌های قرمز رنگ دارید

اگر به چیزی حساسیت ندارید، اما باز هم پوست تان قرمز می‌شود، ممکن است درگیر یک پریشانی روانی شده باشید. به علاوه، حتی ممکن است به خاطر اضطراب درون دهان تان هم لکه‌های قرمز رنگی ظاهر شود. ممکن است به قدری تحت فشار روانی قرار گرفته باشید که بدن تان مواد شیمیایی‌ای آزاد کرده باشد که پاسخ بدن به دیگر عملکردهای خود را تغییر داده باشد.

۵- دائماً پرش پلک دارید

اضطراب می‌تواند سیگنال‌های غیر معمولی به مغز و عضلات صورت دهد. در نتیجه، پلک‌ها به شکل غیر قابل کنترلی پرش می‌کنند. ممکن است متوجه حرکت غیر ارادی پلک پایین خود، یا در موارد نادر، پلک بالای خود شده باشید. در برخی موارد، پرش پلک هفته‌ها یا حتی ماه‌ها به طول می‌انجامد.

۶- دهان تان همیشه خشک است

اگر دائماً تشنه هستید در حالی که هیچ چیز شوری نخورده اید، به وضعیت روانی خود توجه کنید. اضطراب طولانی مدت غدد تولید بزاق را مختل می‌کند و باعث خشکی دهان می‌شود. به علاوه، ممکن است به دلیل خشکی دهان، بلعیدن هم برایتان دشوار شده باشد.

۷- بدن تان سرد است

فشار روانی می‌تواند زمینه ساز بروز «پدیده رینود» (Raynaud’s Phenomenon) شود که در آن عروق خونی درون دست‌ها و پاها برای مدتی کوتاه به شدت منقبض می‌شوند. این امر باعث سردی و بی حسی قسمتی از بدن، مثلاً بینی می‌شود و می‌تواند از چند دقیقه تا چند ساعت به طول انجامد. پدیده رینود بیشتر در زنان و کسانی که در مناطق سردسیر زندگی می‌کنند، شایع است.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها