۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۰
کنار ناهار و شام این دانه را بخورید و از 800 بیماری رها شوید + درمان قند و فشار خون و صفر شویی معده و کبد و روده بزرگ
بازدید:۱۴۵۴۱
ماش چیست؟ ماش که نام انگلیسی آن Mung Bean است از جمله گیاهان بومی هندوستان است. در این بخش از صد آنلاین با ما همراه باشید.
کد خبر : ۲۹۶۹۱

ماش که نام انگلیسی آن Mung Bean است از جمله گیاهان بومی هندوستان است.


 

 

 
 

ماش یک گیاه علفی یک ساله است که ریشه‌های آن مستقیم هستند و دارای ساقه راست، ظریف، منشعب کرک دار است که رنگ آن سبز روشن است. در ماش گل آذین خوشه شکل بوده و گل‌ها به رنگ زرد لیمویی هستند. میوه ماش به رنگ قهوه‌ای بوده و از نظر ظاهر باریک و دراز است و دارای دانه‌های کوچک کروی به رنگ خاکستری، سبز و یا قهوه‌ای هستند.

 

 

ماش غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر، پروتئین و اسید آمینه های ضروری مانند فنیل آلانین، لوسین، ایزولیزین، والین، لیزین و آرژنین است و از همین رو خواص ماش بسیار فراوان است.

 

 

از ماش برای تهیه غذاهایی مانند آش ماش، ماش پلو، شله ماش، سوپ ماش و سالاد ماش استفاده می‌کنند. در این مطلب از غفاری دایت که در ارتباط با خواص ماش است به بررسی مواردی از جمله خواص ماش در طب سنتی، خواص ماش برای ریه، خواص ماش برای پوست، خواص ماش برای مو، خواص ماش برای زنان باردار و جنین، خواص ماش برای دیابت، خواص ماش برای فشار خون، خواص ماش برای نقرس، خواص ماش برای قلب و کلسترول خون، خواص ماش برای تقویت سیستم ایمنی، خواص ماش برای سلامت لثه، خواص ماش برای پوکی استخوان، خواص ماش برای لاغری، خواص ماش قرمز، خواص ماش سیاه و مضرات ماش می‌پردازیم.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها