به گزارش سصد آنلاین ، آروغ زدن مقداری از این گازها را از بین میبرد و به جلوگیری از تف کردن کودک (به دلیل کولیک نوزادی) و کاهش گیجی او کمک میکند. در ادامه به نقل از« دکتر تو» به چند سوال مهم در اینباره پاسخ میدهیم:
اگر نوزاد در زمان شیر خوردن احساس ناراحتی کند، نیاز به گرفتن باد گلوی نوزاد دارید. خمشدن به چپ و راست و فشارآوردن روی شکم، حرکات ناخوشایند نشان دادن و علایم کولیک نوزادی (زمانی که کودک زیاد گریه میکند، گریه مداوم بیش از ۳ ساعت در روز در حالی که دلیل واضحی برای آن وجود ندارد) نشانههایی از نیاز نوزاد به آروغ زدن هستند. اگر نوزاد شما بعد از شیر خوردن راضی به نظر میرسد و راحت میخوابد، نیازی نیست که او را به آروغ زدن مجبور کنید.
این موضوع میتواند چندین دلیل داشته باشد. یا کودک شما نیازی به بادگلو ندارد یا هنوز قلق آروغ زدن او پیدا نشده است. زمانی که کودک بهآرامی شیر بخورد و جنبوجوش کمی در زمان شیرخوردن داشته باشد، طبیعی است که هوای کمی در معده او گیر میافتد، پس نیاز خاصی به خارجکردن بادگلو نخواهد داشت. در مواردی هم امکان دارد علت آن قولنج یا کولیک نوزادی باشد که در اینصورت حمام آب گرم و ماساژ کودک به او کمک خواهد کرد.
اگر کودک به آروغ زدن نیاز دارد و خوابآلود است و تجربه بیدار شدن ناگهانی از خواب را دارد، سعی کنید چند دقیقه قبل از خوابیدن، بادگلوی او را بگیرید. در غیر این صورت آروغ زدن نوزادی که خوابیده است، مانند آروغ زدن نوزاد بیدار است. با این تفاوت که باید آهستهتر حرکت کنید تا بیدار نشود.
بعد از این که کودک آروغ میزند، اگر حالت چهره او راضی به نظر میرسد، یعنی سیر شده است.
بعد از حدود ۴ تا ۶ ماهگی، کودک توانایی تغذیه بهتر را پیدا میکند و هوای کمتری را میبلعد.
اگر نوزادتان بعد از شیر خوردن آرام به نظر میرسد و ناراحتی یا بیقراری نمیکند، ممکن است نیازی به آروغ زدن نداشته باشد و میتوانید او را بخوابانید.