جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
ساخارین (Saccharin) که از آن به عنوان شکر مصنوعی نیز یاد میشود، حدود ۶۷۵ بار از ساکاروز (قند معمولی) شیرین تر است.
از این ماده به شکل گستردهای بهعنوان شیرینکننده استفاده میشود.
بیش از چهل و پنج سال است که این شیرینکننده کشف و به شکلهای مختلف تولید و به طرز عجیبی در اختیار بیماران دیابتی یا رژیمی قرار گرفتهاست.
و علیرغم مخالفتهایی که با تولید آن شده هنوز هم به میزان زیادی در جهان تولید میشود.
درست در سال ۱۹۶۰ بود، نتایج تحقیقات نشان داد که ساخارین در موش موجب ایجاد سرطان می شود.
نتایج تحقیقات بعدی تأییدکننده افزایش بروز سرطان مثانه در موشها بود.
🇨🇦و پس از آن FDA مصرف آن را محدود نمود و در سال ۱۹۷۷ مصرف آن در کانادا نیز ممنوع شد.
منبع/ کانال آیت الله تبریزیان در ایتا