به گزارش صد آنلاین ، پودر کاکائو یک طعم دهنده شناخته شده است که در حالت اولیه خود شیرین نیست. در ساخت چندین محصول مبتنی بر کاکائو از جمله شکلات، نوشیدنی، کیک، بستنی و موارد دیگر استفاده می شود.
سوال این است که انواع مختلف فواید سلامتی مرتبط با استفاده از پودر کاکائو چیست و چگونه می توان مصرف پودر کاکائو را به طور موثر افزایش داد؟
پودر کاکائو معمولا حاوی مواد مغذی مانند ویتامین C، آهن، ویتامین B6، منیزیم، کلسیم و موارد دیگر است.
همچنین سرشار از پروتئین است و ممکن است حاوی کافئین باشد که منبع عالی انرژی است. از این رو، چندین ترکیب مفید در پودر به جنبه های مختلف سلامتی کمک می کند و سلامت کلی شما را بهبود می بخشد.
پودر کاکائو حاوی چندین ماده مغذی است که به طرق مختلف سلامت و تندرستی شما را افزایش می دهد. اینها شامل التهاب، استرس، سلامت قلب و ... است.
علاوه بر این، تحقیقات در این زمینه در حال ظهور است و نیاز به تحقیقات بیشتری برای درک اثرات پودر کاکائو بر سلامتی شما وجود دارد.
با این حال، بر اساس تحقیقات موجود، ما 9 مورد از بهترین مزایای سلامتی ارائه شده توسط پودر کاکائو را فهرست کرده ایم:
یکی از مزایای مهم افزودن پودر کاکائو به رژیم غذایی این است که برای حفظ سلامت قلب مفید است. این به این دلیل است که پودر کاکائو از نظر علمی ثابت شده است که سلامت رگ های خونی شما را افزایش می دهد.
جریان خون سالم برای حفظ سلامت قلب و عروق مهم است؛ نه تنها این، بلکه حفظ سلامت و عملکرد اندام های مختلف حیاتی بدن شما در دستان جریان خون شما قرار دارد و برای حفظ جریان خون، داشتن یک سیستم گردش خون سالم مهم است. سلامت شریانها و رگهای خونیتان بسیار مهم است تا مطمئن شوید که تمام اندامهای بدن شما مقدار کافی خون همراه با مواد مغذی و اکسیژن موجود در خونتان را دریافت میکنند.
کاکائو با حفظ خاصیت ارتجاعی رگ های خونی به تنظیم جریان خون سالم در سراسر بدن کمک می کند.
طبق تحقیقات، فلاونول های کاکائو برای حفظ سلامت قلب و عروق، خاصیت ارتجاعی شریان ها و گردش خون سالم بسیار مفید هستند.
از آنجایی که کاکائو همچنین سرشار از منیزیم است، به تقویت فرآیندهای متابولیک در بدن شما نیز کمک می کند.
مشخص شده است که پودر کاکائو خستگی را در افراد کاهش می دهد. طبق تحقیقات، فلاونوئیدهای موجود در پودر کاکائو به همراه محتوای بالای منیزیم به افزایش متابولیسم کمک می کند.
از این رو، انرژی را برای افراد فراهم می کند که به آنها کمک می کند تا در حین انجام فعالیت ها فعال تر شوند و کمتر احساس خستگی کنند.
خستگی از عوامل رایجی هستند که افراد ممکن است به دلیل سبک زندگی، عادات غذایی، ساعات کاری و چندین عامل دیگر با آن مواجه شوند.از این رو، افزودن پودر کاکائو به رژیم غذایی به شما کمک می کند تا سطح انرژی خود را افزایش دهید و بدون خستگی تمام کارها را انجام دهید.
نتایج تحقیقات انجام شده نشان می دهد که پودر کاکائو هوشیاری را بهبود می بخشد و انرژی را به ترتیب 45 و 80 درصد افزایش می دهد؛ از این رو، این مطالعات نتایج کافی است تا ثابت کند کاکائو سطح انرژی شما را بهبود می بخشد و خستگی را به طور موثر کاهش می دهد.
پودر کاکائو ممکن است سرشار از فیبر باشد. این فیبرها برای تقویت فرآیندهایی مانند هضم و حرکت روده و همچنین بهبود سلامت روده مفید هستند.
طبق تحقیقات، پودر کاکائو فعالیت آنزیم های گوارشی و همچنین جذب مواد مغذی را افزایش می دهد و در عین حال عملکرد گوارشی شما را بهبود می بخشد؛ به همین دلیل است که افراد زیادی از پودر کاکائو در کاهش وزن یا مدیریت وزن استفاده می کنند.
همچنین پور کاکائو برای کنترل اشتها شناخته شده است زیرا به شما کمک می کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
کاکائو توسط افراد مختلف به عنوان راهی برای کاهش سطح استرس استفاده می شود. ما اغلب متوجه میشویم که شکلات و سایر محصولات حاوی کاکائو را به دلیل طعم غنی و آرامشبخشی که در آن ایجاد میکند، میخوریم.
با این حال، تنها طعمی نیست که ما به دنبال آن است، بلکه مواد مغذی غنی موجود در کاکائو است. طبق تحقیقات، مصرف شکلات تلخ به کاهش استرس و نشانگرهای شیمیایی آن کمک می کند و یک تحقیق دیگر نشان می دهد که طعم آرامش بخش کاکائو است که به کاهش استرس کمک می کند تا ترکیبات شیمیایی آن.
همانطور که قبلا دیدیم، کاکائو حاوی فلاونول هایی است که برای افزایش سلامت رگ های خونی مفید هستند. فشار خون بر اساس میزان فشاری است که خون به دیواره رگ ها یا رگ های خونی وارد می کند. این روزها تعداد افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند رو به افزایش است. از این رو، افراد می توانند پودر کاکائو را برای کمک به بهبود وضعیت فشار خون خود اضافه کنند.
با افزایش سلامت رگ های خونی، آنها را قادر می سازد تا به طور موثر گشاد شوند و جریان خون مستقیم را در سراسر بدن حفظ کنند.
این به نوبه خود به کاهش خطر لخته شدن خون کمک می کند و سطح فشار خون را همیشه سالم نگه می دارد. طبق تحقیقات، افرادی که روزانه پودر کاکائو مصرف میکردند، کاهش فشار خون را به طور موثر مشاهده کردند.
فلاونوئیدهای موجود در پودر کاکائو بسیار مفید هستند و تأثیر مثبتی بر مغز شما دارند؛ این احتمالاً تأثیر افزایش جریان خون به بخشهای مختلف مغز و اعصاب شما است که برای تنظیم عملکردها و فعالیتهای مختلف بدن شما مهم هستند.
طبق تحقیقات، پودر کاکائو سلامت مغز شما را بهبود می بخشد و عملکردهای شناختی و بینایی را تقویت می کند. همچنین به بهبود تفکر در بزرگسالانی که دچار اختلال شناختی هستند کمک می کند.
اکنون افراد می توانند برای اثرات ضد پیری به پودر کاکائو و محصولات مرتبط متوسل شوند. طبق تحقیقات، محتویات موجود در پودر کاکائو به کاهش زوال شناختی یا کاهش اثرات پیری بر سلامت شناختی شما کمک می کند.
علاوه بر این، داشتن یک رژیم غذایی غنی از فلاونوئیدها با کاهش خطر زوال عقل در افراد مسن مرتبط است. همچنین کاکائو برای حفظ سلامت پوست مفید می باشد زیرا آنتی اکسیدان های پلی فنل موجود در پودر کاکائو از سلول ها در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند. این به نوبه خود سلول های پوست شما را سالم نگه می دارد و از این رو شما را قادر می سازد با از بین بردن اثرات پیری، جوان به نظر برسید.
می توانید کاکائو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید یا از محصولات مختلف کاکائو که برای مصارف خارجی موجود است استفاده کنید، از جمله اسکراب صورت، مرطوب کننده ها و موارد دیگر.
تحقیقات نشان می دهد که پودر کاکائو آبرسانی پوست را تا 21 درصد افزایش می دهد، پوست را صاف می کند و به طور موثر درخشش طبیعی پوست شما را افزایش می دهد.
تحقیقات نشان می دهد که پودر کاکائو غنی از فلاوانول است و برای کاهش التهاب بسیار مفید است؛ با این حال، اثر پودر کاکائو بر التهاب مزمن نیاز به مطالعه دارد. کنترل التهاب باعث می شود که اندام های شما سالم بمانند و به خوبی کار کنند.
تحقیقات نشان می دهد که کاکائو ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند. این به این دلیل است که کاکائو ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد که به حفظ سطح قند خون در همه زمانها کمک میکند.
علاوه بر این، با توجه به تحقیقات انجام شده بر روی افراد بدون دیابت ثابت شده است که پودر کاکائو شانس ابتلا به دیابت یا پیش دیابت را کاهش می دهد.
با این حال، رژیم غذایی و عوامل سبک زندگی نیز در این مطالعه در نظر گرفته شد. از این رو، مهم است که به یاد داشته باشید که کاکائو به تنهایی ممکن است در کاهش خطر ابتلا به دیابت موثر نباشد زیرا چندین عامل دیگر ممکن است دخیل باشند.
به یاد داشته باشید که محصولات کاکائو حاوی حداقل ۷۰ درصد کاکائو برای سلامتی مفید هستند.
روش های مختلفی برای استفاده از کاکائو و افزودن آن به رژیم غذایی وجود دارد. با این حال، مطمئن شوید که آن را در مقادیر توصیه شده مصرف کنید.