۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰
این غذاها قاتل سرطان هستند
بازدید:۷۶۸
صد آنلاین |باید دو سوم رژیم غذاییتان را سبزیجات تشکیل دهد و یک سوم پروتئین حیوانی در برنامه غذایی خود داشته باشید. این رژیم غذایی جدیدترین دستاورد جامعه‌ی سرطان آمریکا است.
کد خبر : ۲۵۴۰۳

به گزارش صد آنلاین ، خوردن میوه و سبزیجات از جمله ویژیگی‌های یک رژیم غذایی سالم جلوگیری از سرطان به شمار می‌آید. همچنین این مواد می‌توانند در یک رژیم لاغری سالم به کاهش خطر ابتلا به سرطان به وسیله‌ی کاهش وزن کمک کنند. چاقی خطر ابتلا به سرطان‌های مختلف از قبیل سرطان روده بزرگ، سرطان مری و سرطان کلیه را افزایش می‌دهد. سعی کنید از سبزیجات تیره، قرمز و نارنجی حتما در طول روز استفاده کنید.

 

اسید فولیک (فولات)
به طور طبیعی اسید فولیک (فولات) یکی از مهمترین ویتامین‌های گروه B از بروز سرطان‌های مختلف مثل سرطان روده بزرگ، سرطان مقعد و سرطان سینه جلوگیری می‌کند. می‌توانید این محصولات را در صبحانه خود بگنجانید. غلات و گندم منبع خوبی از فولات هستند. همچنین این ویتامین‌ها در آب پرتقال، خربزه و توت فرنگی نیز پیدا می‌شود.

از دیگر منابع غنی فولات می‌توان به مارچوبه و تخم مرغ نیز اشاره کرد. لوبیا، دانه‌های آفتاب گردان، سبزیجات برگ مانند (کاهو و اسفناج) نیز منابع مهم غذایی به حساب می‌آیند. می‌توانید از قرص‌های مکمل نیز برای تامین اسیدفولیک مورد نیاز بدن در رژیم غذایی خود استفاده کنید، اما بهتر است مواد طبیعی را جایگزین کرده و به اندازه مصرف کنید.

 

 

کاهش مصرف گوشت‌های فرآوری شده
مصرف گوشت‌های فرآوری شده را کاهش دهید. این گوشت‌ها شامل ژامبون، سوسیس و… است. کاهش مصرف این گوشت‌ها در کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان معده موثر است. خوردن این غذا‌ها با نمک فراوان و سیگار کشیدن نیز این خطر را افزایش می‌دهند.

 

گوجه فرنگی
برخی تحقیقات نشان داده که گوجه فرنگی به کاهش خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان پروستات کمک می‌کند و از جمله غذا‌های موثر در مبارزه با سرطان است. همچنین مطالعات نشان می‌دهد که محصولات گوجه فرنگی مانند رب، سس، آب گوجه فرنگی نیز پتانسیل جنگ با سرطان را دارد.

 

چای
حتی اگر شواهد به درستی نشان ندهد، اما باز هم چای، مخصوصا چای سبز از مواد مفید در رژیم غذایی جلوگیری از سرطان است. مطالعات نشان داده که چای سبز رشد سلول‌های سرطانی را کُند کرده و یا مانع از رشد سلول‌های روده، سرطان کبد، سرطان سینه و پروستات شده است. همچنین شواهد مشابهی در بافت ریه و پوست ایجاد کرده است. مطالعات طولانی مدت نشان داده که چای خطر ابتلا به سرطان مثانه، معده و پانکراس را کاهش می‌دهد.

 

انگور
انگور و آب انگور (انگور سیاه و قرمز) حاوی رسوراترول هستند. رسوراترول دارای آنتی اکسیدان قوی است و خواص ضد التهابی دارد. در مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که می‌تواند مانع از نوعی آسیب سرطانی در سلول‌های بدن شود. البته هنوز اطلاعات دقیقی مبنی بر این‌که انگور و یا آب انگور می‌تواند مانع از سرطان شود و یا سرطان را درمان کند، وجود ندارد.

 

کاهش مصرف الکل
سرطان دهان، گلو، حنجره، مری، کبد و سرطان سینه همه با نوشیدن الکل مرتبط است. الکل نیز ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و مقعد را افزایش دهد. انجمن سرطان آمریکا به مردم توصیه می‌کند که نوشیدن الکل خود را محدود کنند. همچنین زنان در خطر ابتلا به سرطان سینه نیز هستند.

 

آب
آب فقط عطش شما را فرو نمی‌نشاند بلکه ممکن است شما را در مقابل سرطان مثانه نیز محافظت کند. خطر کمتری شخص را برای سرطان مثانه تحریک می‌کند اگر میزان غلظت آب در بدن شخص کم باشد. هر چه قدر بیشتر آب بنوشید، بیشتر ادرار می‌کنید؛ بنابراین مدت زمان کمتری مواد با مثانه شما در تماس است.

 

لوبیا
نباید تعجب بکنید که این ماده برای مبارزه با سرطان نیز مفید و از مواد غذایی مفید در رژیم غذایی سالم جلوگیری از سرطان به شمار می‌رود. لوبیا حاوی مواد شیمیایی گیاهی نیرومندی است که ممکن است بدن را در مقابل آسیب‌های ناشی از سرطان محافظت کند. در آزمایش این مواد رشد تومور را کند‌تر کرده و تولید موادی را که به سلول‌های نزدیک تومور آسیب می‌رساندند متوقف کرده است.

 

کلم
با انواع کلم‌ها اعم از کلم بروکلی، گل کلم، کلم، کلم بروکسل سالادی تهیه کرده و میل کنید. به غیر از طعم دلنشین کلم، این خانواده به بدن در مقابله با سرطان روده، سینه، سرطان ریه و سرطان رحم کمک می‌کند


سبزیجات
سبزیجات تیره مانند کاهو، کلم پیچ، کاسنی، اسفناج، برگ چغندر حاوی مقدار زیادی فیبر، فولات و کارتئونید بوده و بدن را در برابر سرطان‌های دهان، حنجره، پانکراس، ریه، سرطان پوست و معده کمک می‌کند.

 

کورکومین
کورکومین جز اصلی در ادویه زردچوبه هندی است و از مواد مفید در رژیم غذایی مناسب جلوگیری از سرطان به شمار می‌رود. مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که این ماده می‌تواند تحول، گسترش و تهاجم سلول‌های سرطانی را سرکوب کند.

 

پرهیز از سرخ کردن گوشت
شما چگونه گوشت را طبخ می‌کنید؟! سرخ کردن، کباب کردن و بریان کردن گوشت باعث آزاد شدن موادی شیمیایی در گوشت می‌شود که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. روش پخت خود را تغییر دهد. بخار پز کردن و آهسته پختن با آتش خطر کمتری دارد چرا که مواد شیمیایی کمتری ساطع می‌کند. هنگامی که خورش می‌پزید حتما مواد سالم نظیر سبزیجات استفاده کنید.

 

توت
توت فرنگی و تمشک حاوی یک ماده شیمیایی به نام آلژیک اسید است. این آنتی اکسیدان قوی از راه‌های مختلفی با سرطان مقابله می‌کند از جمله غیرفعال کردن موادی که باعث سرطان می‌شوند و کاهش سرعت رشد سلول‌های سرطانی را به همراه دارند.

آنتی اکسیدان قوی در زغال اخته ممکن است ارزش گسترده‌ای در حمایت از سلامتی ما داشته باشد. آنتی اکسیدان‌ها با رهایی بدن از رادیکال‌های آزاد قبل از صدمه زدن به بدن، می‌توانند حافظ سلامتی ما باشند. سعی کنید روزانه از بلغور، جو دو سر، ماست و حتی سالاد توت در رژیم خود استفاده کنید.

 

پرهیز از مصرف قند و شکر
قند و شکر علت مستقیم سرطان نیست، اما در رژیم غذایی ممکن است جایگزین مواد دیگری شود که می‌توانند با سرطان مقابله کنند. باعث افزایش کالری شده و اضافه وزن و چاقی را به همراه دارند. اضافه وزن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. از میوه‌های شیرین در برنامه غذایی خود استفاده کنید که هم با سرطان مقابله می‌کنند و هم سرشار از ویتامین هستند.

 

ویتامین‌ها
ویتامین‌ها ممکن است از سرطان پیشگیری کنند. اما باید توجه کنید که باید از مواد طبیعی این ویتامین‌ها را دریافت کنید. مانند آجیل، میوه، سبزیجات. بهتر است از مکمل‌ها برای تامین مواد مورد نیاز بدن خود استفاده نکنید.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها