آخرین اخبار
۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۵:۴۴
بازدید:۶۹۰
صد آنلاین | خرما منبع فروکتوز است که نوعی قند طبیعست و در میوه‌ها یافت می‌شود. به همین دلیل خرما بسیار شیرین است و همچنین طعم لطیفی شبیه کارامل دارد. خرما به دلیل مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان‌هایی که در اختیار دارد، جایگزینی عالی برای شکر سفید به حساب می‌آید. توجه به این نکته ضروری است که اگرچه خرما سرشار از فیبر و مواد مغذی است، اما هنوز هم کالری نسبتاً بالایی دارد و بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.
کد خبر : ۲۵۰۰۲

 خرما منبع فروکتوز است که نوعی قند طبیعست و در میوه‌ها یافت می‌شود.

 


 

به همین دلیل خرما بسیار شیرین است و همچنین طعم لطیفی شبیه کارامل دارد.

 

 

خرما به دلیل مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان‌هایی که در اختیار دارد، جایگزینی عالی برای شکر سفید به حساب می‌آید. توجه به این نکته ضروری است که اگرچه خرما سرشار از فیبر و مواد مغذی است، اما هنوز هم کالری نسبتاً بالایی دارد و بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.

 

 


 

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها