آخرین اخبار
۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰
بازدید:۸۰۶
صد آنلاین | رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بیماران دیابتی توصیه کرد که از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا پرهیز کنند.
کد خبر : ۲۳۸۰۳

افراد دیابتی کدام مواد غذایی را نباید بخورند

به گزارش صد آنلاین ، فرشته فزونی، به بیماران دیابتی توصیه کرد که از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا مانند غذاهای شور، کالباس، سوسیس، چیپس، پفک و غذاهای کنسروی، سس کچاپ، سس‌های سالاد، ترشی و انواع شورها پرهیز کنند.

 

وی گفت: این افراد باید از مصرف مواد غذایی پرچرب حاوی کلسترول بالا و یا اسیدهای چرب ترانس مانند لبنیات پرچرب، کره، خامه، غذاهای سرخ شده، گوشت‌های قرمز پرچرب، روغن جامد، کله پاچه و مغز نیز اجتناب کنند.

 

فزونی، از بیماران دیابتی خواست از مصرف مواد غذایی حاوی قندهای ساده مانند قند و شکر، عسل، مربا، انواع شیرینی‌ها، کیک، کلوچه، بیسکویت، نوشابه‌های گازدار، شربت‌ها و نوشیدنی‌های شیرین، انواع بستنی و آبمیوه‌های تجاری که دارای قند افزوده هستند نیز خودداری کنند.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها