۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۰
بازدید:۵۲۰
صد آنلاین | سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیت‌های ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.
کد خبر : ۲۳۳۰۴

به گزارش صد آنلاین ، در این اینفوگرافیک برخی از مهمترین آسیب هایی که مصرف زیاد نمک به بدن می زند را ببینید.

اینفوگرافیک/ رابطه نمک و زوال عقل!

 

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها