طرز تهیه معجون سیر و لیمو آسان است و شما در یکچشم بههم زدن برای چند هفته خود معجون درست میکنید.
ابتدا باید لیموها را از وسط نصف کنید. سپس هستههای آنها بادقت خارج کند. حواستان باشد هستهای در لیموها جا نگذارید وگرنه باید مزه این هستههای تلخ را در این معجون تحمل کنید. بعد از اینکه هستهها را جدا کردید، به سراغ پوست گرفتن سیرها بروید.
اگر سیر را از قبل در آب بخیسانید، پوست آن راحتتر جدا میشود. حالا باید لیموها و سیرها را در مخلوطکن بریزید. این ترکیب را درون یک قابلمه بریزید و یک لیتر آن را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر جوشیدن آن بمانید. فقط حواستان باشد که بلافاصله بعد از جوشیدن، زیر گاز را خاموش کنید. این معجون نباید زیاد جوشیده شود. این کار طعم و خواص آن را تغییر میدهد. در نهایت مخلوط را از صافی رد کنید و درون بطری در یخچال نگهداری کنید.
لطف بیکران طبیعت به انسان را میتوان در خواص معجون سیر و لیمو دید. این نوشیدنی ساده و ارزان قیمت خانگی فواید بینظیری برای بدن انسان دارد. ویتامین C، کلسیم، منیزیم، پکتین و دیگر مواد مغذی موجود در این معجون از دلایل اصلی تاثیرات درمانی این نوشیدنی هستند.
در این بخش از سلامت صد آنلاین ، بهصورت خلاصه اشارهای به فواید معجون سیر و لیمو برای انسان کردهایم:
کاهش گرفتگیهای عروق سراسر بدن
کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی
کاهش کلسترول خون
بهبود علائم بیماری کبد چرب
بهبود علائم فشار خون
فواید مصرف معجون سیر و لیمو برای قلب نشان میدهد که مصرف آن تا حد زیادی از بروز بیماریهای قلبی و سکته جلوگیری میکند. کلسترول خون، فشار خون و گرفتگی رگهای خونی از دلایل مهم سکتههای ناگهانی هستند. مصرف این معجون باعث میشود تا احتمال ابتلا به مشکلات قلبی عروقی تا حد زیادی کاهش پیدا کند یا اگر در شروع ابتلا به این بیمارها هستید، هرچه سریعتر مشکلات رفع شود. البته نوشیدن این معجون برای همه کار راحتی نیست و به شما حق میدهیم که از طعم و بوی آن استقبال زیادی نکنید. شما میتوانید دمنوش مناسب قلب را بهجای این معجون درست کنید و قلب سالمتری داشته باشید.
عوارض مصرف معجون سیر و لیمو
همه قبول دارند ماهی غذای سلامتی است، اما افرادی به مصرف گوشت ماهی آلرژی دارند. این مسئله نشان میدهد که نمیتوان یک نسخه واحد برای همه پیچید. معجونی که ممکن است حال شما را خوب کند، شاید عوارضی برای بغلدستی شما داشته باشد. بههمین دلیل بهتر است در کنار فواید مصرف معجون سیر و لیمو، از عوارض مصرف معجون سیر و لیمو غافل نشوید. افرادی که علائم زیر را دارند، باید در مصرف این معجون احتیاط کنند.
یک بار دیگر به مثال ماهی که در بالا گفتیم دقت کنید. ماهی برای سلامتی خوب است، اما اگر فردی هر روز ماهی بخورد چه اتفاقی میافتد؟ مصرف بیرویه هر چیزی بدن را نسبت به مصرف آن ماده غذایی حساس میکند. معجون سیر و لیمو هم همین است. اگر شما نیز طولانی و بدون حساب و کتاب این معجون را استفاده کنید، ممکن است ضربات زیادی به عروق خونی خود بزنید. به همین دلیل به طریقه مصرف معجون سیر و لیمو دقت زیادی کنید. اگر شما به یکی از عوارض بالا دچار هستید، بهتر است حواستان به مصرف این معجون باشد و جایگزینهای بهتری برای آن پیدا کنید. خواندن مقاله چه آبمیوهای برای قلب مفید است، به شما کمک میکند تا نوشیدنیهای مفید برای قلب را بشناسید و در صورت نیاز روزانه مصرف کنید.
طرز تهیه معجون سیر و لیمو
هر وقت سال که به بازار بروید، سیر و لیمو پیدا میشود. هرچند سیر تازه یا لیموهای سبز و معطر در فصلهای خاصی از سال به بازار میآیند، اما سیر خشک یا لیموهای دیگر پیدا میشود. خوبی این معجون مواد لازم محدود آن است. شما نیاز به ترکیب چندین ماده ندارید. ترکیب همین دو ماده برای خواص شگفتانگیز این معجون کفایت میکند.
مواد زیر برای تهیه معجون سیر و لیمو لازم است:
لیمو: ۵ عدد
حبه سیر: ۳۰ عدد
آب: ۱ لیتر
طرز تهیه معجون سیر و لیمو آسان است و شما در یکچشم بههم زدن برای چند هفته خود معجون درست میکنید. ابتدا باید لیموها را از وسط نصف کنید.
سپس هستههای آنها بادقت خارج کند. حواستان باشد هستهای در لیموها جا نگذارید وگرنه باید مزه این هستههای تلخ را در این معجون تحمل کنید. بعد از اینکه هستهها را جدا کردید، به سراغ پوست گرفتن سیرها بروید.
اگر سیر را از قبل در آب بخیسانید، پوست آن راحتتر جدا میشود. حالا باید لیموها و سیرها را در مخلوطکن بریزید. این ترکیب را درون یک قابلمه بریزید و یک لیتر آن را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر جوشیدن آن بمانید. فقط حواستان باشد که بلافاصله بعد از جوشیدن، زیر گاز را خاموش کنید. این معجون نباید زیاد جوشیده شود. این کار طعم و خواص آن را تغییر میدهد. در نهایت مخلوط را از صافی رد کنید و درون بطری در یخچال نگهداری کنید.
روش مصرف معجون سیر و لیمو
معجون سیر و لیمو را میتوان قبل یا بعد از وعدههای غذایی مصرف کرد. طریقه مصرف آن بستگی به وضعیت جسمانی شما دارد. اگر بدن سالمی دارید و متوجه مشکل جدی در بدن خود نشدهاید، بهتر است روزی ۲ بار و به مدت ۳ هفته قبل از وعدههای غذایی ناهار و شام نصف استکان معجون بنوشید. از طرف دیگر، اگر با معده خالی خوردن این معجون سختتان میشود، این کار را بعد از اتمام هر وعده انجام دهید. شما باید برای 3 هفته این برنامه روزانه را داشته باشید. بعد از آن یک هفته به خودتان استراحت دهید و دوباره این برنامه 3 هفتهای را شروع کنید. این ۶ هفته مصرف معجون برای یک سال شما کافی است.
کلام آخر
درمانهای خانگی یکی از راههای قابلدسترس و ارزان قیمتی هستند که به کنترل بیماریهای انسان کمک میکنند. شما نباید برای همه بیماریهای خود به مصرف داروهای شیمیایی روی بیاورید.
گاهی یک نوشیدنی معمولی میتواند برای سلامتی شما معجزه کند. مواد مغذی سیر و لیمو در معجون سیر و لیمو تاثیرات مثبتی زیادی بر سلامت بدن انسان دارند. کاهش احتمال بیماریهای قلبی، کاهش گرفتگی عروق خوبی و کاهش ابتلا به کبد چرب از مزیتهای مصرف این معجون هستند.
کبد چرب میتواند عوارض جبرانناپذیری به بدن شما بزند و بهتر است از راههای مختلف به جنگ آن بروید. یکی از این راهها، نوشیدن دمنوش مناسب کبد چرب است.
سوالات متداول
خواص معجون سیر و لیمو چیست؟
معجون سیر و لیمو معجزهگر بیماریهای قلبی است. بههمین دلیل تاثیر مثبت زیادی بر کاهش گرفتگی رگهای خونی و کلسترول خون دارد. بهبود علائم فشارخون و بهبود علائم کبد چرب نیز از دیگر خواص معجون سیر و لیمو هستند.
چگونه معجون سیر و لیمو درست کنیم؟
۵ عدد لیمو را نصف میکنید و ۳۰ عدد سیر را پوست میگیرید. حالا این مواد را باید در مخلوطکن باهم ترکیب کنید. سپس از صافی رد کنید و درون قابلمه بریزید. یک لیتر آب به این مخلوط اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. فقط حواستان باشد که بهمحض جوشیدن گاز را خاموش کنید.
چه مدت باید معجون سیر و لیمو را مصرف کرد؟
بستگی به شرایط جسمی شما دارد، اما مصرف این معجون در ۲ دوره ۳ هفتهای دوره درمان شما را کامل میکند. اول باید 3 هفته مصرف کنید، یک هفته استراحت کنید و دوباره 3 هفته مصرف کنید.