۰۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
بازدید:۳۹۲۸۶
صد آنلاین | زردآلو به دلیل وجود انواع آنتی اکسیدان های قوی و ویتامین هایی مثل ویتامین C و ویتامین A خاصیت ضد سرطانی بسیار قوی دارد. مصرف زردآلو می تواند باعث کاهش رشد سلول های سرطانی شود و به کنترل رادیکال های آزاد مخرب که یکی از عوامل اصلی سرطان هستند کمک کند.
کد خبر : ۲۱۶۹۱
 
 
 
10 خاصیت زردآلو

 
 
 
 
 

زردآلو  سرشار از ویتامین C است و این میوه مقدار زیادی بتاکاروتن، فیبر و آنتی اکسیدان دارد که در سلامتی نقش مهمی ایفا می‌کنند. آنتی اکسیدان‌های موجود در زردآلو شما را در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند و بتاکاروتن موجود در آن که در بدن به ویتامین A   تبدیل می‌شود از آسیب‌های چشمی جلوگیری می‌کند.

 

مواد مقذی موجود در زردآلو + اینفوگرافیک

 

 ميوه و هسته شيرين زردآلو به علت دارا بودن ويتامين C برای تقويت بدن، رفع اختلال در رشد کودکان، جلوگيری از خونريزی لثه مفيد بوده و به علت داشتن آهن، در خون سازی مؤثر است.

 

 

زردآلو تصفيه کننده خون، باز كننده عروق، رفع كننده بوی بد دهان و تب بر است. از سوی ديگر، زردآلو به علت داشتن کبالت برای کم خونی مفيد بوده، التهاب مفاصل را برطرف و ضد نرمی استخوان است.

 

 

 

 زردآلو به علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک، برای درد مفاصل و رماتیسم مفید است. خنک و اشتها آور بوده و خوردن آن باعث رفع تشنگی و عطش می‌شود. این میوه برای رفع یبوست و بواسیر مفید است.

 

 

زردآلو سبب هضم غذا می‌شود و از یبوست جلوگیری می‌کند. برای مصرف برگه، ابتدا آن را با آب شسته و به مدت یک روز در آب خیس کنید، سپس با استفاده از لیموترش، هنگام صبح ناشتا، برگه خیس خورده را همراه با آب آن میل کنید، زیرا برای رفع یبوست بسیار مفید است و حرارت درونی بدن را پایین می‌آورد.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها