يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
برای تهیه این دمنوش ، آلبالوی رسیده بدون دُم ۲۰۰ گرم، عسل ۲.ق.م خوری در هر لیوان، آبجوش ۴ لیوان را تهیه کنید .
طرز تهیه:
ابتدا آلبالوها را تمیز بشویید و سپس آنها را با کارد برش دهید و به همراه آبجوش در قوری چینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید؛ سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود و به آرامی آن را میل کنید.
خواص: این نوشیدنی بسیار خوشطعم و اشتهاآور است و برای هضم غذا و پایین آوردن فشار خون مفید است